Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 28

15min.lt konferencijoje apsilankiusi Mia: „Mane žudo pavydas ir aukštakulniai“

Į visus 15min.lt skaitytojų klausimus ketvirtadienį pasiryžo atsakyti dainininkė, neseniai tapusi ir aktore, – Vilija Pilibaitytė-Mia.
Vilija Pilibaitytė-Mia
Atlikėja Mia / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Televizijos ir šou verslo pasaulyje žinia apie naują serialą „Kas nori nužudyti Mią?“, paremtą ne tik išgalvotomis, bet it tikromis dainininkės gyvenimo istorijomis, sukėlė didelę susidomėjimo bangą. Bet juk Mia niekada nebuvo blanki moteris – kur ji, ten ir staigmenos, skandalai ar bent jau žvaigždiškas spindesys...

Norite užduoti klausimą Miai? Siųskite jį adresu klausimai@15min.lt!

– Labas Mia. Žinai, galėčiau tau užduoti šimtą klausimų orientuotų viena tema, bet apsiribosiu vienu. Kas tau pasiūlė filmuotis? Ir kas sugalvojo išgalvotą istoriją pavadinti tikra? Ar tu nejauti, kad pati pradedi kentėti nuo savo daromo „piaro“ ir ar supranti, kad jau po visko negalėsi sakyti „Nesikiškit į mano asmeninį gyvenimą“. Aš tau noriu palinkėti labai paprasto dalyko: surask savo vietą ir jeigu matai, kad nagai atplyšta nuo mūsų televizijos, pasileisk, tu esi graži ir be televizijos turėsi ką veikti. (Tomas)

– Aha... Galiu pasakyti Tomui, kad kenčiančiam dangus (šypsosi).

– Sveikinu, kad gavai savo biografinį serialą. Noriu paklausti, kokio jis ilgio. Bučiukas. (Rokas)

– Rokai, ir tau bučiukas. Ačiū labai už sveikinimus. Jis bus 40 serijų – todėl tikrai turėsite ką veikti ir manau, kad tos serijos jums patiks.

VIDEO: 15min.lt - Vilija Pilibaitytė-Mia: „Niekada nesakyk niekada“

– Mia, išties turiu pripažinti, kad tu esi labai gera dainininkė, bet tavo vaidinimą seriale vertinu, deja, neigiamai. Manau, kad seriale, filme ar bet kur kitur turi vaidinti tik tikri aktoriai, kurie savo talentą tobulino sunkiai mokydamiesi ir pan. Kaip tu pati vertini save naujame amplua? Ar nesijauti nejaukiai, matydama gerus aktorius antrame plane, kai pati esi pirmame? Be to, kiek teko skaityti komentarus apie naująjį serialą, galima sakyti visi žmonės yra prieš jį... Ar tai neverčia tavęs gailėtis, kad jame filmuojiesi? (Ieva)

– Aš niekada nesigailiu to, ką darau. Reikia gailėtis tik tų dalykų, kurių nepadarei. Aš ir muzikos nesimokiau, daug metų nekaliau muzikos mokslų – bet šiandien aš esu dainininkė ir didžiuojuosi tuo. O dėl aktorystės – tikrai iš pradžių jaučiausi kiek nejaukiai, bet profesionalai man padėjo ir vėliau aš apsipratau.

– Mia, asmeniškai man, tu verčiausia būti geriausia Lietuvos atlikėja moteris, labai gražu, kad nevengi viešumo, neklausiu apie Radvilą, nes man į kitų gyvenimus – ar tai būtų žvaigždė, ar ne – kištis neįdomu ir tau, mano nuomone, apie tai kalbėti nemalonu, bet norėjau paklausti, ar neplanuoji siekti karjeros aukštumų užsienyje? Mano galva, turi gerą balsą, kodėl tau to nepabandžius. Linkiu sėkmės ir džiaugsme, ir varge. P.S. Iš kur parsisiųsti tavo serialo pagrindinę dainą? (Daivaras)

– Tikrai planuoju išbandyti jėgas užsienyje, bet kol kas nepulsiu visiems aiškinti, kur važiuosiu ir ką darysiu – gal nepasiseks. Bet tai bus jau artimiausiu metu. O iš kur dainą atsisiųsti, tikrai nežinau. Be to, kiekvienam atlikėjui didžiausia laimė ir pagarba, kai perki originalų kompaktą.

– Mia, ar iš tikrųjų kas nors siekė tave nužudyti? Kaip vertini filmus su sekso scenomis? (Deividas) 

– Taip, mane žudo kitų pavydas ir aukštakulniai.

O dėl filmų sekso scenų... Iš tikrųjų įtakos turėjo mano paskutiniai gyvenimo metai... Nenusisuku nuo tokių filmų, tai yra scenos kaip ir daugelis kitų, nesureikšminu tokių dalykų. O pačiai vaidinti būtų labai sunku, nes esu pakankamai drovi, nors gal taip ir neatrodo.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

– Sveika, Mia, norėjau paklausti, apie ką bus šitas serialas. Gal galėtumėte visą scenarijų smulkiau nupasakoti? (Mindaugas)

– Negaliu papasakoti, žiūrėkite per TV3 (šypsosi).

– Kaip vertinate savo aktorystės sugebėjimus? (Danguolė)

– Labai sunku save vertinti – gal aš esu per daug drovi. Gal reikėtų sakyti: „Aš – puiki!“. Profesionalių aktorių pastabų visai nesulaukiau – gal jie labai draugiški ir man nieko nesako. Vertinkite jūs mane.

– Skaičiau, kad grupės „69 danguje“ merginos pavydi Miai ir taip pat norėtų filmuotis serialuose apie save, ypač Pareigytė. Gal pradėsi naują serialų apie žvaigždes erą? Kaip vertini kolegių sugebėjimus? Ar nejauti konkurencijos? (Milda)

– „69 danguje“ yra labai geros mano draugės, o ypač Nijolė (juokiasi). O dėl serialų eros – puiku! Buvo knygų apie žvaigždes era, aš joje nedalyvavau, o dabar tegul prasideda serialų era. O konkurencijos tikrai nejaučiu (šypsosi).

– Mia, ar galėtum padainuoti nemokamai kelias dainas, pavyzdžiui, kokiame kaime per vasaros šventę? Jei taip, kaip galima būtų su tavimi susisiekti? (Tomukas)

– Mes galime su tavimi padainuoti kur nors vasarą kaime, bet viskas ne nuo manęs priklauso. Aš turiu savo vadybininkus, kurie užsiima mano vadyba. Reikėtų tartis su jais.

– Ar mėgsti greitį? Kokiu greičiu esi važiavusi? (Andrius)

(Juokiasi) Čia iš policijos? Iš tiesų praėjusią vasarą teko, nes mūsų toks darbas, kad kartais tenka būti skirtingose vietose panašiu laiku. Todėl teko važiuoti 210km/h greičiu ir gana ilgai... Bet vairavau ne aš. Kol neturiu savo malūnsparnio, turiu viršyti greitį.

– Pasinaudosiu proga ir užduosiu paprastą klausimą Miai: ar nemanai, jog tavęs televizijoje per daug? Aš pats tos televizijos tiek težiūriu, bet nuėjęs į tv3.lt puslapį pažiūrėti mėgstamų laidų beveik ant kiekvienos reklamos matau Mią... Ar negalvojai pasitraukti iš televizijos? (Egidijus)

– Aš visiškai nežiūriu televizijos ir esu atsitraukusi nuo jos – neturiu laiko žiūrėti, nes turiu filmuotis televizijoje.

– Labai norėčiau užduoti Miai du klausimus. Ar tavo biografinį serialą rodys ne vieną sezoną? Nes aš tavimi žaviuosi ir noriu tave ekranuose matyti kiekvieną dieną! Ir, Mia, ar planuoji į Londoną atvykti koncertuoti? (Gucciukas)

– Aš tikrai atvažiuosiu arba atskrisiu į Londoną – tik reikia sulaukti kvietimo. Jei jau Gucciukas mane  kviečia, aš atvažiuosiu. O serialą rodys tik vieną sezoną, deja...

VIDEO: 15min.lt konferencijoje - Vilija Pilibaitytė-Mia


– Kaip sutikai žinią, kad Radvilas šoks projekte „Šok su manimi“? Ar jis su tavimi tarėsi? Ar būsi kiekvieną šeštadienį jo palaikymo komandoje? (Elzė)

– Nenorėčiau komentuoti šių dalykų – tebūnie tai paslaptis. Labai atsiprašau.

– Kas, jūsų supratimu, yra meilė ir kodėl vis dėlto leidžiate šalia savęs sukiotis tam „piarčikui“ Radvilui, per kurį pastaruoju metu, man atrodo, turite daug psichologinių problemų? (Liudas)

– Turiu labai daug psichologinių problemų... Aš esu tiek prisikomentavusi, kad jau nebenoriu nieko sakyti. Kaip aš galiu uždrausti jam būti šalia?..
 
– Mia, ar esi sulaukusi pasiūlymų iš vyriškų (ir ne tik) žurnalų pozuoti erotiškose fotosesijose? Galbūt atsisakei, kodėl? Man tu esi labai graži :) (Julius)

– Taip, labai seniai, kai pasirodė „FHM“ žurnalas, mane kvietė, bet aš tada buvau jauna, kukli mergaitė ir tada sau sakiau, kad man reikia dainuoti, o ne rodyti nuogą užpakalį žurnaluose. Nuo to laiko mano nuomonė pasikeitė, aš pati pasikeičiau, ir viskas pasikeitė. Ačiū, Juliau. Gaila, kad aš tavęs nematau...

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

– Prieš porą metų man buvot labai įdomi kaip asmenybė, „bėdos“ , kurios Jus aplankė anksčiau, buvo tikros, neišgalvotos, turite gerą balsą, esate simpatiška. Bet kai prasidėjo peštynės su Zvonke (radot su kuo peštis), išmestas Radvilo žiedas, paliktas nežinau kelintą kartą Radvilas, filmas apie pačią... To jau per daug, koktu. Viskas, ką darote dabar, taip pigu ir neskanu. Miela Mia, Jūs nužudėte savyje dainininkę, ar Jūs tai suprantate? (Valentina)

– Tai, kas vyksta dabar, nėra išgalvota. Galbūt tai neskanu, pigu – čia skonio reikalas. Aš tikrai stengiuosi bėgti nuo visų skandalų tiek su Zvonke, tiek su Radvilu. Bet, kaip bebūtų gaila, prie manęs limpa tie skandalai – o jei kažkam nemalonu, siūlau neskaityti, nekomentuoti. Aš tikrai nemanau, kad nužudžiau savyje dainininkę...

– Kokie vyrai tau patinka? Ir galbūt ieškai antrosios pusės? :) (Gerbėjas)

– Aš turbūt jau suaugau, kad turėčiau vieną vyro stereotipą. Žmogus arba patinka, arba ne. Anksčiau sakiau, kad tekėsiu tik už lietuvio, nes jie labai veža, o dabar galvoju, kad nesvarbu nei jo odos spalva, nei tautybė ar kt.

– Ar yra kas nors bendra tarp jūsų ir Rolando Skaisgirio?:) Ir ar nebijote, kad jis jus nužudys, jei serialas neturės aukštų reitingų?:) (Portalų skaitytoja) 

– Visus noriu nudžiuginti, kad serialas jau turi aukštus reitingus, tikiuosi, kad jie didės ir didės. R.Skaisgirys gali mane nužudyti, bet tarp mūsų nieko nėra ir nieko nebuvo. Mano karjera nėra padaryta per lovą, nors daug kam taip atrodo...

– Mia, kodėl nė karto nedalyvavai „Eurovizijos“ atrankose, ar ketini jose dalyvauti iš viso? Manau, kad tu šiame konkurse pasiektum labai daug. (Julius)

– Turiu savo nuomonę apie „Euroviziją“, galbūt ji pasikeis ir kada nors aš dalyvausiu...

– Mia, mums visai šeimai labai patiko pačios pasirodymas su mylimu aktoriumi Sigitu Jakubausku praeitais metais per „Sidabrinių gervių“ apdovanojimus. Ar galima tikėtis, kad ir šiemet jūs su Sigitu Jakubausku atliksite kokį nors numerį apdovanojimuose? (L.B.)

– Taip, šiemet aš dalyvausiu „Sidabrinėse gervėse“ gegužės 27 dieną. Deja, su Sigitu šiemet man neteks dainuoti – tai puikus žmogus, kiek man jį teko pažinti. Kviečiu visus žiūrėti „Sidabrines gerves“!

– Miela Mia, Jūs gražiai dainuojate, turite puikų balsą, tik kam reikia tų skandalų? Tai žiedą išmetat, tai dabar telefonas buvusio draugo dingo su įrašais asmeniniais... Patikėkit, neprideda tai populiarumo – kas Jus myli, tas ir be tų reklaminių triukų mylės, bet dabar jau per daug... (Laima)

– Žinau... Aš ne pati kuriu tas reklamines akcijas, o kad jūs žinotumėte, kaip jos gimsta... Ten nėra nei vieno mano komentaro, negaliu uždrausti žmonėms kalbėti, nieko negaliu uždrausti! Man labai sunku, kad bet kas, kuris pamini mano vardą, patenka į žiniasklaidą. Dar nepradėjau grasinti, bet niekaip kitaip negaliu viso to sustabdyti. Dabar man stručio sindromas – aš nieko nežiūriu, nematau, negirdžiu, stengiuosi to vengti. Tikiuosi, kad protingi žmonės supranta, kas čia vyksta... O kad galėtų kas nors man padėti visa tai nutraukti!..

– Kokiais tiražais buvo išpirkti tavo albumai „Yra kaip yra“ ir „Stiklo Namai“? (Julius)

– Tai – paslaptis. Deja, Lietuvoje jokio buto už honorarus nusipirkti neišeina, juk žmonės nori siųstis, o ne pirkti dainas.

– Sveika, p. Mia. Esu ištikimas tavo gerbėjas, nuolat stebiu visą informaciją apie tave ir žaviuosi tavo būdu. Esu dėkingas už visą tavo muzikinę veiklą ir tikiuosi sėkmingos karjeros aktorės kelyje. Esi pati gražiausia, žaviausia ir simpatiškiausia. Linkiu tau visokeriopos sėkmės visur ir visada. Kada galima tikėtis tavo naujojo muzikinio albumo? Iš anksto dėkoju. (Tavo ištikimas gerbėjas Giedrius)

– Ačiū tau, Giedriau – pagaliau manęs paklausė apie muziką! Nežinau, kada išeis mano albumas, bet jį mes jau įrašinėjame. Netrukus radijo stotyse pasirodys mano nauja daina „Apkabink mane“. Labai dėkoju Marijonui Mikutavičiui, kuris sukūrė labai gražų krepšinio himną – su juo mes daug kur pasirodysime. Man labai patinka krepšinis!

– Sakyk, Mia, koks tavo požiūris į 80-ųjų metų muziką, į C.C.Catch, „Modern Talking“, „Bad boys blue“? Nemanai, kad tokios dainos sukelia didelę nostalgiją ir ar nevertėtų sugrąžinti jų? (Disco light)

– Nors aš esu gimusi 1983 metais, bet ši muzika man labai patinka, ji labai nostalgiška. Jos klausydavosi mano vyresnis brolis ir sesė. Man labai patinka dainininkė Sandra – dievinu jos muziką iki šios dienos. Be abejonės, visa muzika grįžta kaip visos mados.
 
– Daugelis Lietuvos dainininkų sako, kad lietuviams nereikia kokybiškos popmuzikos, bet ar tai nėra lengvas pasiteisinimas nekurti kiek brandesnės ir išliekamąją vertę turinčios muzikos? (Julius)

– Tai nėra pasiteisinimas, bet ne mes formuojame muzikos skonį – jį formuoja radijo stotys ir jūs, klausytojai. Mes kuriame tai, ko jūs klausote. Mes galime sukurti rimtesnės muzikos, bet tada radijo stotys sako, kad tai yra neformatas. Tada jūsų ausų jos nepasieks...

– Ar groji kokiu nors muzikiniu instrumentu? (Julius)

– Taip, aš moku groti pianinu.

– Sveika, Mia, ar tau kada nors yra buvę nesklandumų su gerbėjais? Jei taip, tai kokių? (Gucciukas)

– Labai sunku dabar būtų prisiminti... Su gerbėjais tikriausiai  niekada nebūna nesklandumų... Tik baisu, kad kojos nepervažiuotum, kai išvažiuoju iš koncerto ir visi griūna ant mašinos.

Turėjau vieną gerbėją, kuris mane persekiojo, žinojo, kaip aš apsirengusi, kada mano namuose dega šviesa... Kartą man teko iš draugės namų važiuoti su apsauga ir ne kartą į parduotuvę ėjau su apsauga. Tai buvo labai baisu. Net bijojau vaiką vesti į mokyklą, paprašiau draugės tada pagyventi kartu. Labai nemalonus jausmas...

– Kada paskutinį kartą važiavai troleibusu? (Aistė)

– Prieš ketverius metus teko sūnų pravežti troleibusu, nes jis labai norėjo sužinoti, kas tai per daiktas. Jam buvo didelė atrakcija bilietėlį pasižymėti ir šiaip pavažiuoti. Dabar mano sūnus grįžta iš mokyklos troleibusu pats. Nežinau, man lyg ir gėda, kad aš nevažinėju troleibusais ir autobusais, bet man tikrai teko važinėti kai buvau 18-os ir neturėjau vairavimo teisių.

Ir dviračiu važinėju, bet balkone dviratis nestovi. Vis planuoju nusipirkti. Bet kol kas važinėju juo Palangoje. Vilniuje pilna dulkių...

– Ar domiesi politika? Rinkimuose dalyvauji? Vilniaus merą rinkai? (Audrius)

– Nerinkau... (susigėdusi) Bet jūs, mieli skaitytojai, būtinai dalyvaukite rinkimuose.

– Ar žinote, kad poetas, Nacionalinės kultūros ir meno premijos laureatas Aidas Marčėnas yra sukūręs eilėraštį, kuriame jūs esate minima? (Darius)

Palangos ekspromtas

štai dendžio skėtis, „adidas“ oldschoolai
prie treningų ir kepė ant akių –
eklektika kaip Romoje, Katulai,
ir apskritai – ką šičia aš veikiu


paplūdimys – nuplautas, sieloj – rūkas,
kaip ir visoj provincijoj, anga
į niekada ir niekur, kur pablukus,
kaip gatvės prostitutė, Palanga

nuplėšus kepę ir išvertus skėtį
tuštumomis mėgina sužavėti –
ir jai, atrodo, sekasi, mane

įsupo šitas lapkritis, vis lyja,
namuos linksmiau – čia atlikėja Mia
ekssutuoktinį dergia ekrane

– Gal Aidas Marčėnas mano ekssutuoktinio draugas? Viskas gerai su tuo eilėraščiu, gražus, puikiai surimuotas. O apie Palangą nereikėtų taip rašyti... Ką mes daugiau Lietuvoje gražaus turime...

– Labas, Mia. Ist dein herz noch frei? (Rolli)

– Oi, kaip pasakyti?! Ya oder nein.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius