-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 10 08

15min.lt konferencijoje lankysis mados guru, dizaineris Juozas Statkevičius

Aukštosios mados dizaineris, kostiumų dailininkas Juozas Statkevičius 15min.lt redakcijoje lankysis antradienį, spalio 12 d., 14 val.
Juozas Statkevičius
Juozas Statkevičius / Reklaminė nuotr.

J.Statkevičius atsakys į 15min.lt skaitytojų klausimus. Juos jau dabar galite siųsti elektroniniu paštu klausimai@15min.lt. Klauskite apie naująją kolekciją, mados subtilybes, darbo ypatumus ar gyvenimo džiaugsmus!

Jau šio mėnesio pabaigoje, spalio 28 d., 20 val., Vilniuje, Pramogų arenoje, įvyks naujosios Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymas. Kas kartą kūrėjas pristatydamas savo darbus siekia nustebinti publiką ir pranokti pats save.

Apie kolekciją

2011 metų  pavasario ir vasaros kolekcijos naujiena – ne tik moteriški drabužiai, bet ir vyriška linija. Savaime suprantama, juk J.Statkevičiaus diplominis darbas buvo vyriška kolekcija. Ne paslaptis, kad pasaulio scenose Edgaras Montvidas, Modestas Pitrėnas, Juozas Domarkas taip pat vilki J.Statkevičiaus kostiumus.

Žinia, J.Statkevičius – vienintelis lietuvis, pristatęs kolekcijas Paryžiuje ir Niujorke. Jis vienintelis dirba pasaulio mados rinkoje ir nepralenkiamas jau 20 metų: turi prestižinius vardinius kvepalus, sukurti kostiumai daugiau nei 60 operų, dramų, baletų. Pasaulio žvaigždės Bjork, Kyra Sedgwick, Molly Sims, Nicole Richie, Naomi Watts ir karūnuotoji Danijos princesė Mary renkasi lietuvio kūrėjo drabužius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius