-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 25

15min.lt konferencijoje – legendinis Lietuvos krepšininkas Šarūnas Marčiulionis

Europos čempionatui nenumaldomai artėjant, krepšinio sirgaliams kyla vis daugiau klausimų. Kas bus favoritai? Kaip seksis Lietuvos rinktinei? Ar čempionatas pavyks? Kokį įspūdį paliksime užsienio turistams ?
Šarūnas Marčiulionis
Šarūnas Marčiulionis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

15min.lt savo skaitytojams suteikia galimybę išgirsti atsakymus į visus rūpimus klausimus iš tikros Lietuvos krepšinio legendos Šarūno Marčiulionio, savo akimis mačiusio ne vieną čempionatą.

Š.Marčiulionis 15min.lt konferencijoje svečiuosis rugpjūčio 29 dieną, pirmadienį, 14.00 val., tačiau klausimus siųskite jau dabar: adresu klausimai@15min.lt arba palikite šios naujienos komentaruose.

47-erių Š.Marčiulionis puikiai žino, ką reiškia sirgalių spaudimas prieš svarbiausias varžybas. Įžaidėjas ne vienerius metus buvo vienas Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės lyderių, vedusių komandą į skambiausias pergales iš karto po nepriklausomybės atkūrimo – 1992 ir 1996 metų olimpinių žaidynių bronzos medaliai, 1995 metų Europos čempionato sidabras. TSRS rinktinės sudėtyje Š.Marčiulionis pasipuošė ir olimpiniu auksu Seule.

Š.Marčiulioniui puikiai pažįstami ir krepšinio užkulisiai, organizaciniai klausimai. Jis buvo vienas iš LKL, o vėliau – NEBL lygų įkūrėjų, daugelį metų vadovauja savo vardo krepšinio mokyklai, sėkmingai auginančiai šalies krepšinio talentus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius