Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2015 04 21

15min – Nr. 1 mobiliuosiuose telefonuose!

Portalas 15min – pats populiariausias tarp mobiliųjų telefonų vartotojų! Kovo mėnesį 15min.lt naujienas savo telefone skaitė net 436 647 vartotojai. Tai rodo paskelbti nauji „Gemius Audience“ tyrimo duomenys.
880x580_portalas_NR-1
Portalas 15min.lt – pats populiariausias tarp mobiliųjų telefonų vartotojų.

15min vartotojų mobiliuosiuose telefonuose, lyginant su vasario mėnesio duomenimis, kovą padaugėjo daugiau nei 16 tūkst. Pagal šį parametrą, 15min yra portalas Nr. 1. Portalą delfi.lt kovo mėnesį mobiliuosiuose telefonuose naršė 432 754 vartotojai.

„Tapti Nr. 1 siekėme nuo tos dienos, kai įkūrėme 15min. Ir ta diena yra šiandien! Mūsų bendrovė nebemato kompiuterio ekrano kaip pagrindinės platformos naujienų skaitymui – mobiliojo telefono ekranas yra mūsų prioritetas. Naujienų vartojimo dažnis telefone yra daug didesnis nei kompiuterio ekrane, telefoną žmogus įsijungia apie 100 kartų per dieną. Tai žinodami dirbame, kad padarytume 15min dar patogesnį mobiliųjų telefonų vartotojams“, – sako 15min leidėjas ir direktorius Tomas Balžekas.

Ir tai ne vienintelis svarbus pokytis 15min. „Kartu labai džiaugiamės, kad 2014 m. UAB 15min baigė pelningai. Tai yra pirmieji pelningi metai nuo bendrovės įkūrimo 2005-aisiais“, – teigia T.Balžekas.

2014 m. 15min apyvarta sudarė 2,3 mln. Eur (8,1 mln. Lt.), grynasis pelnas siekė 312 tūkst. Eur (1 mln. Lt.).

Didžiuojuosi žmonėmis, kurie per visus 10 metų kūrė „15min“, ir jaučiu, kad dabar esame stipriausi, kokie kada nors buvome, – sako T.Balžekas.

„Mūsų komanda beveik per dešimt veiklos metų patyrė įvairiausių iššūkių. Nuo dienraščio transformacijos į savaitraštį iki jo uždarymo. Nuo naujienų portalo 15min starto iki daugiau nei milijono unikalių vartotojų kartelės.

Šiandien džiaugiamės pirmąja vieta tarp visų lietuviškų interneto svetainių mobiliuosiuose telefonuose.

Didžiuojuosi žmonėmis, kurie per visus 10 metų kūrė 15min, ir jaučiu, kad dabar esame stipriausi, kokie kada nors buvome“, – sako T.Balžekas.

Parsisiųsti 15min programėlę į savo „iOs“ telefoną galite čia arba čia, jeigu naudojatės „Android“ telefonu.

Naujienų portalas 15min per mėnesį pasiekia daugiau nei milijoną unikalių skaitytojų. „Gemius Audience“ duomenimis, kovo mėnesį 15min.lt naršė 1 065 910 unikalių vartotojų.

15min dirba 71 darbuotojas. Įmonė priklauso Estijos bendrovei „Eesti Meedia Group“. Lietuvoje ši estų bendrovė taip pat valdo įmones UAB „Diginet“ (portalai skelbiu.lt, aruodas.lt, autogidas.lt, cvbankas.lt) bei UAB „Plius“ (portalai autoplius.lt, domoplius.lt, plius.lt) ir yra didžiausią interneto vartotojų auditoriją turinti grupė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius