Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 28

2011-ieji paskelbti Laisvės gynimo ir didžių netekčių atminties metais

Seimas, atsižvelgdamas į tai, kad 2011 metais minėsime Lietuvai itin skaudžių įvykių 1941 ir 1991 metais sukaktis, pabrėždamas Lietuvos gyventojų netektis, suvokdamas tų metų įvykių ypatingą reikšmę Lietuvos valstybės kelyje, vertindamas 1991 metų pasaulio visuomenės paramą, ginant ir įtvirtinant atkurtą Lietuvos nepriklausomybę, nutarė paskelbti 2011–uosius Laisvės gynimo ir didžiųjų netekčių atminties metais.
Temos: 1 Irena Degutienė

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad už Seimo nutarimą „Dėl 2011 metų paskelbimo Laisvės gynimo ir didžių netekčių atminties metais“ balsavo 71 Seimo narys, balsavusiųjų prieš nebuvo, 2 parlamentarai susilaikė. Šį siūlymą teikė Seimo Pirmininkė Irena Degutienė.

Priimtu nutarimu nutarta pavesti Lietuvos valstybės atkūrimo istorijos tyrimo ir atmintinų datų paminėjimo komisijai kartu su kitomis valstybės valdymo ir valdžios institucijomis parengti Laisvės gynimo ir didžiųjų netekčių atminties metų programą bei koordinuoti jos įgyvendinimą.

Vyriausybei nuspręsta pasiūlyti numatyti finansavimą Laisvės gynimo ir didžiųjų netekčių atminties metų programos įgyvendinimui
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius