Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 29

Prieš rinkimus į Trakų vicemero postą politikas šaudė į orą

Ketvirtadienio rytą pasikeitė visa Trakų rajono valdžia. Dėl politinių intrigų Trakų rajono taryboje buvo pakeistas meras ir du vicemerai. Vienu iš vicemerų išrinktas „Fronto" partijos narys Jonas Sadovskis, kuris, 15min.lt žiniomis, naktį prieš tarybos posėdį įsivėlė į incidentą ir šaudė iš savigynai išduoto ginklo.
Jonas Sadovskis
Jonas Sadovskis / Gedimino Gasiulio/15min.lt nuotr.

Kaip teigia gerai informuoti 15min.lt šaltiniai, ketvirtadienio naktį,  apie 3 val., Trakų r., Naujojo Lentvario kaime, Senojo Vingio g., prie Trakų rajono savivaldybės tarybos nario Jono Sadovskio (gim. 1962 m.) namo dviem visureigiais atvažiavo penki vyriškiai.

Vėliau J.Sadovskis tvirtino, kad atvykėliai jį išsikvietė į namo balkoną ir grasino susidorojimu, išvadino necenzūriniais bei įžeidžiančiais žodžiais.

J.Sadovskis teigia perspėjęs, kad turi pistoletą. Vyrams nenurimus Trakų rajono tarybos narys iš savigynai išduoto pistoleto IŽ 714 paleido vieną šūvį į viršų.

J.Sadovskio namą saugo privati saugos tarnyba, todėl šeimininkas paspaudė pavojaus mygtuką. Atvykus apsaugininkams, nei visureigių, nei J.Sadovskiui grasinusių atvykėlių jau nebuvo.

Apie incidentą buvo informuota policija. Vėliau į įvykio vietą nuvykę pareigūnai savo vadovybei tvirtino, kad tarybos narys jiems pasirodė akivaizdžiai neblaivus. Pats politikas tokius įtarimus kategoriškai atmeta.

Pats J.Sadovskis dėl nakties įvykių kaltina prieštaringos reputacijos verslininką, anksčiau ne kartą reikalų su pareigūnais turėjusį Stanislovą Narkevičių, pravarde Narkuša. Savo įtarimus tarybos narys grindžia tuo, kad atvykėliai jam perdavė „linkėjimus nuo Narkušos". J.Sadovskis policijai tvirtino su S.Narkevičiumi konfliktuojantis jau seniai.

Praėjus vos kelioms valandoms po naktinio incidento J.Sadovskis jau dalyvavo Trakų rajono tarybos posėdyje, per kurį dėl politinių intrigų buvo pakeista visa Trakų rajono valdžia. Šiame tarybos posėdyje J.Sadovskis išrinktas vicemeru.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius