Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 12

Iškilmingą posėdį iškeitė į tenisą

Tuo metu, kai vakar iš Seimo tribūnos aidėjo kartūs žodžiai apie vertybių krizę Lietuvoje, Seimo narys Kęstutis Glaveckas žaidė tenisą.
Kęstutis Glaveckas
Kęstutis Glaveckas / Redo Vilimo/BFL nuotr.

„Lietuvos rytas“ šį Kovo 11-osios Akto signatarą, dabar atstovaujantį valdančiajai Liberalų sąjūdžio frakcijai parlamente, trečiadienį sugavo meluojantį.

Trečiadienį komiteto pirmininkas nepasirodė iškilmingame Seimo posėdyje, kuriame buvo paminėta Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena. „Tiesiog blogai jaučiausi. Bet nieko rimta“, – po pietų atsiliepęs telefonu „Lietuvos rytui“ paaiškino K.Glaveckas, paklaustas, kodėl jo nebuvo matyti minėjime.

Tačiau „Lietuvos rytas“ jau buvo užfiksavęs, kad parlamente iš ryto vykstant iškilmingam posėdžiui Seimo komiteto vadovas liejo prakaitą teniso aikštėje. Sostinės „Žalgirio“ irklavimo bazės salėje su kompanija tenisą žaidžiantis politikas neatrodė nei susikrimtęs dėl metamų kaltinimų sukėlus gyventojų paniką dėl nuvertėsiančio lito, nei juolab – pasiligojęs.

K.Glaveckas, praėjusią savaitę neatsargiai prabilęs apie galimą lito devalvavimą, sukėlė sąmyšį Lietuvoje. Litus į kitų šalių valiutą ėmė keistis daugybė žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius