Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 12

Skaitytojo informacija: Kovo 11-ąją lietuviai šventė lenkiškos dešros skyriuje Suvalkuose (video)

Skaitytojas Džonas redakciją informavo, kad ne visi lietuviai trečiadienį minėjo nepriklausomybės atgavimo šventę. Dalis tautiečių įnirtingai šturmavo Lenkijos parduotuves Suvalkuose.
Lenkiškame prekybos centre Suvalkuose
Lenkiškame prekybos centre Suvalkuose / 15min.lt skaitytojo Džono nuotr.

Skaitytojas atsiuntė ne tik nuotrauką, kurioje aiškiai matome lietuviškus skelbimus lenkiškoje parduotuvėje, daržovių skyriuje, bet ir vaizdo medžiagą.

„Gal bus įdomu vaizdelį gauti, kas darėsi šią lietuviams brangią šventę Lenkijoje, Suvalkuose? Čia vaizdas yra įeinant į parduotuvę 7 val. ryto (Lenkijos laiku), kai ją atidaro. Taip pat eilė prie lenkiškos vištienos", – rašo lietuviu iš Kauno prisistatęs skaitytojas Džonas.

Lietuviai jau kurį laiką įnirtingai šturmuoja lenkiškas parduotuves, nes jose viskas yra daug pigiau nei lietuviškuose prekybos centruose. Į Lenkiją, kur pigesnis ir benzinas, dažniausiai važinėja netoli nuo sienos gyvenantys žmonės.

Tačiau į žymiai pigesnius maisto produktus nespjauna ir vidurio Lietuvoje gyvenantys tautiečiai, apsipirkti skubantys valstybės šventės proga gavę laisvadienių.

 

VIDEO: Lietuviai šturmuoja lenkišką parduotuvę (15min.lt skaitytojo Džono filmuota medžiaga)

 

Tapote neįprasto įvykio liudininkais? Pastebėjote ką nors įdomaus? Pasidalykite savo įspūdžiais, nuotraukomis ar vaizdo medžiaga su kitais 15min.lt skaitytojais, viską siųsdami adresu 15min@15min.lt.

Taip pat laukiame ne tik Vilniaus, Kauno ar Klaipėdos gyventojų informacijos. Gyvenate mažame miestelyje? Pastebėjote ką nors įdomaus? Savo pastebėjimus irgi siųskite mums ir apie įvykį sužinos visa Lietuva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius