Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 02

7 vaikus užauginusi alytiškė Danutė Vudolevičienė: „Neklausėme savęs, ar sunku“

„Labai malonu pasveikinti daugiavaikę motiną, ypač šiais laikais, kai Lietuvoje gimstamumu pasigirti negalime. Esame Jums labai dėkingi“, – tokiais žodžiais Alytaus miesto savivaldybės meras Jurgis Krasnickas pasveikino ordinu „Už nuopelnus Lietuvai“ prezidentūroje apdovanotą daugiavaikę motiną Danutę Vudolevičienę.
D.Vudolevičienė pagerbta Alytaus savivaldybėje
D.Vudolevičienė pagerbta Alytaus savivaldybėje / Alytaus miesto savivaldybės nuotr.

D.Vudolevičienę pasveikino ir mero pavaduotoja Nijolė Makštutienė: „Sveikinu gavus išskirtinį prezidentės apdovanojimą. Tai didelis įvertinimas ir graži proga pasidžiaugti visam miestui, bet labiausia, žinoma, Jums.“

Taip pasikeisdami ir užauginome septynis vaikus. Be darbo niekada nebuvau, ilgai atostogauti ir auginti vaikus nebuvo galimybių.

Artėjant Motinos dienai, Lietuvos Respublikos prezidentė Danutę Vudolevičienę, išauginusią ir gerai išauklėjusią 7 vaikus, apdovanojo ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medaliu.

„Gyvenimas buvo sunkus. Į Alytų atvykome 1975 metais. Vyras dirbo statybose, aš dirbau ligoninėje, budėdavau naktimis; taip pasikeisdami ir užauginome septynis vaikus. Be darbo niekada nebuvau, ilgai atostogauti ir auginti vaikus nebuvo galimybių. Neklausėme savęs, ar sunku“, – savo gyvenimu dalijosi D.Vudolevičienė, užauginusi 3 sūnus ir 4 dukras.

Visi vaikai sukūrė šeimas, gyvena Lietuvoje, savo mamai padovanojo jau 6 anūkus.
 
Vaikai motinos nepamiršta ir apdovanoja dėmesiu – per šventes prie stalo susirenka 17 žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius