Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 14

80 proc. šalies gyventojų nesiėmė jokių veiksmų būsto šildymo išlaidoms mažinti

80 proc. Lietuvos gyventojų šiemet nesiėmė jokių veiksmų, kad išlaidos šildymui būtų mažesnės, rodo ketvirtadienį paskelbti apklausos rezultatai.
Dvigubai didesnių šildymo sąskaitų su nerimu šiemet laukia tiek miestiečiai, tiek miesto valdžia.
Dvigubai didesnių šildymo sąskaitų su nerimu šiemet laukia tiek miestiečiai, tiek miesto valdžia. / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.
Temos: 1 Šildymas

Portale delfi.lt skelbiamo tyrimo duomenimis, šalies gyventojai neturi bendros nuomonės dėl būsto renovavimą programos, bet beveik pusė ją vertina nepalankiai ar „greičiau nepalankiai“.

Paklausti, ar šiais metais ėmėsi veiksmų, kad išlaidos šildymui būtų mažesnės, 80,5 proc. atsakė neigiamai. Beveik kas dešimtas gyventojas (9,4 proc.) visiškai arba iš dalies šiltino būstą, dar 6,9 proc. pradėjo diskusijas dėl būsto renovavimo, o 0,4 proc. sakė pakeitę būstą į taupesnį.

Vertindami Vyriausybės parengtą būsto renovavimo programą, 27 proc. jai pritarė ar vertino „greičiau palankiai“, 45 proc. – nepalankiai arba greičiau nepalankiai, o dauguma likusiųjų nurodė apie programą girdėję mažai arba išvis nieko nežinantys.

Bendrovė „Spinter tyrimai“ rugsėjo 22–29 dienomis apklausė 1 005 šalies gyventojus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius