Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 18

A.Sacharukas: apkaltos komisijos išvados suklastotos, tai oponentų kerštas

Po apkaltos vėzdu atsidūręs „krikščionis“ Aleksandras Sacharukas tvirtina, jog jam kerštauja oponentai, o prielaidas atimti iš jo mandatą nagrinėjusios komisijos išvadas vadina nekompetentingomis ir sukurptomis dirbtinai.
Aleksandras Sacharukas
Aleksandras Sacharukas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Seimas antradienį po pateikimo pritarė laikinųjų Seimo komisijų išvadoms, skelbiančioms, jog pagrindas pradėti apkaltas A.Sacharukui ir kitam krikščionių frakcijos nariui Linui Karaliui. Tiesa, galutinis sprendimas, ar dėl jų verta kreiptis į Konstitucinį Teismą (KT) parlamente atidėtas – jis turėtų būti priimtas ketvirtadienį.  

Pasak A.Sacharuko antradienio balsavimo rezultatai rodo, jog kai kurie „Seimo nariai nori pasirodyti labai gražiais“.  „Visi ateina ir sako: „aš tikrai nebalsuosiu, aš tikrai nebalsuosiu“. Bet turi viešai balsuoti, nes žurnalistai mato“, – žurnalistams tvirtino A.Sacharukas. 

„Krikščionis“ teigė manąs, kad už apkaltas pasisakiusius parlamentarus galima padalinti į dvi dalis: „Viena yra A.Kubilius, A.Valinskas, D.Kuodytė – kerštaujantys, kurie visą laiką man kerštavo, kai mes išėjom į opoziciją. O kita dalis kaip K.Masiulis, V.Andriukaitis turbūt vaikystėje skriaudžiami buvo, nori išsiplauti kitų sąskaita“.

Komisijos išvadas A.Sacharukas vadino „visiškai nekompetentingomis“ ir netgi suklastotomis. „Viskas, ką šneka, yra visiškai netiesa. Liudijimai buvo visai kitokie komisijoje, o jisai šneka ką nori. Ką jie nori girdėti, tą jie šneka“, – piktinosi Seimo narys.

Krikščionių partijos frakcijos narys sakė neketinąs pats atsisakyti mandato: „Mano mandato atidavimas reiškia, kad aš visam gyvenimui liksiu su A.Valinsko mestais kaltinimais: klastotojas, dar kažkas. Aš noriu, kad KT išaiškintų visiems.“  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius