-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 06 16

A.Ūso palaikai jau Kaune, juos pasitiko ir D.Kedžio šalininkai (nuotraukos)

Sekmadienį Alytaus rajone rasto verslininko Andriaus Ūso kūnas trečiadienį iš Vilniaus buvo atvežtas į Kauną. Čia jo laukė ne tik mirusio vyro artimieji, tačiau ir būrelis Drąsiaus Kedžio šalininkų.
Prie šarvojimo salės.
Prie šarvojimo salės / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Valstybinės teismo medicinos tarnybos ekspertams atlikus skrodimą, D.Kedžio ir L.Stankūnaitės dukros tvirkinimu įtariamo A.Ūso palaikai buvo atiduoti artimiesiems. Trečiadienį į Kauno Palaimontojo Arkivyskupo Jurgio Matulaičio bažnyčios šarvojimo salę atvyko ne tik velionio žmona bei kiti giminaičiai, tačiau ir būrelis Garliavoje, Klonio gatvėje, D.Kedžio dukrą saugojusių vyrų. Jie tvirtino norintys savo akimis įsitikinti, kad sekmadienį Alytaus rajone rastas tikrai A.Ūso kūnas.

Apie 15 val. prie šarvojimo salės pasirodė įmonės „Atminimas“ katafalkas, juo verslininko palaikai buvo atvežti iš Vilniaus. Laidojimo namų darbuotojai, prieš tai susirinkusiųjų paprašę laikytis rimties, skubiai A.Ūso palaikus įnešė į pastatą. Verslininko artimieji patvirtino neketinantys siekti pakartotinės kūno ekspertizės, palaikus planuojama laidoti jau  ketvirtadienį Zapyškio kapinėse.

„Nematome prasmės tyčiotis iš žmogaus ir vėl jį pjaustyti“, – paklausta, kodėl atsisako pakartotinos ekspertizės, 15min.lt teigė A.Ūso uošvienė Bena Latakaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius