Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 09

Artūras Zuokas skelbia karą naktinėms alkoholio parduotuvėms

„Vilniuje neturi likti „girdyklų“ – visą parą alkoholiniais gėrimais prekiaujančių parduotuvių“, – sako Vilniaus meras Artūras Zuokas.
Pasak smulkiųjų verslininkų, apribojus prekybą alkoholiu, dalis kioskų savininkų bus priversti nutraukti savo veiklą.
Pasak smulkiųjų verslininkų, apribojus prekybą alkoholiu, dalis kioskų savininkų bus priversti nutraukti savo veiklą. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Anot jo, sutelkus savivaldybės ir policijos pajėgas, mieste tokių abejotinos reputacijos vietų turi nelikti.

Tai A.Zuokas pareiškė po susitikimo su su policijos generaliniu komisaru Sauliumi Skverneliu bei Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininku Kęstučiu Lančinsku.

Susitikime taip pat aptarta toliau nuo miesto centro esančių rajonų saugumo situacija. Meras atkreipė dėmesį į gyventojų prašymus skirti daugiau policijos dėmesio Salininkų, Grigiškių, Naujosios Vilnios mikrorajonams.

A.Zuoko teigimu, savivaldybė pagal galimybes prisidėtų įsigyjant papildomą transportą ar „mobilias nuovadas“, kurios padėtų operatyviai užtikrinti saugumą.

Taboro problemas, anot mero, gali išspręsti tik integruoti visų susijusių institucijų – policijos, savivaldybės, socialinių darbuotojų ir sveikatos ar reabilitacijos įstaigų – veiksmai ir tinkamas dėmesys.

Dėl teplionių ant miesto sienų sutarta, kad turi būti ieškoma sprendimų ne tik skirti maksimalias baudas, bet ir reikalauti žalos miestui atlyginimo, o norintiems piešti legaliai – skirti vietas, kuriose būtų galima tai daryti be biurokratinių kliūčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius