Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 13

A.Sekmokas: visi atsakymai dėl LEO LT – Seime

Su prezidente Dalia Grybauskaite pirmadienį susitiksiantis laikinai energetikos ministro pareigas einantis Arvydas Sekmokas teigia kol kas negalėsiantis pateikti prezidentei galutinio atsakymo dėl nacionalinės energetikos bendrovės LEO LT likimo, nes visi atsakymai, anot jo, yra Seime.
Arvydas Sekmokas
Arvydas Sekmokas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Arvydas Sekmokas

„Vyriausybė savo darbą atliko, pateikė Seimui visų būtinų įstatymų pakeitimus, o toliau jau Seimas turi priimti sprendimus. Visi atsakymai yra Seime“, – BNS sakė A.Sekmomas.

„Manau, prezidentei reikia ne įrankio, o rezultato, o tam turi būti priimtas Vyriausybės pateiktas įstatymų paketas. Tik po to bus tie žingsniai, kurie numatyti pagal įstatymų pataisas", – pridūrė laikinasis ministras.

A.Sekmokas teigė su prezidente kalbėsiantis apie tai, ko ji klaus: „Tų klausimų turėtų būti, bet jau ne manęs reikėtų klausti."

A.Sekmokas yra antrasis ministras, kurį pirmadienį priima prezidentė D.Grybauskaitė. Pirmąjį ji priims laikinai pareigas einantį socialinės apsaugos ir darbo ministrą Rimantą Dagį.

Komentuodama nacionalinės energetikos bendrovės LEO LT likimą, anksčiau D.Grybauskaitė ne kartą teigė, kad įmonė turi būti išardyta. Ji kalbėjo, kad jau pirmą darbo dieną iš energetikos ministro lauks konkretaus plano, kaip tai bus padaryta.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius