Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 26

„Abipus sienos“: ar tikrai K.Brazauskienė apgavo bioenergetiką?

Prezidento automobilis ir net jo personalas, palydintis iki nurodytos susitikimo vietos. Vilniečiui Algirdui Jegerskui, pasisiūliusiam Kristinai Brazauskienei padėti ant kojų pastatyti jos vyrą, kelionė pas sunkiai sergantį politiką turėjo garantuoti ne solidžius pinigus, bet visuotinį pripažinimą. Tačiau bioenergetiko užsidegimas padaryti stebuklą išblėso vos užgimęs.
Kristina Brazauskienė
Kristina Brazauskienė / BFL/Ričardo Grigo nuotr.

„Susidariau nuomonę, kad Kristina nesistengė Algirdui padėti“, – šiandien teigia A.Jegerskas, kadaise pasiūlęs būdą, kaip išgydyti vėžiu sergantį prezidentą.

Stebukladarys ar apsišaukėlis, siekiantis Brazauskų pinigų? Šnekantis apie pasaulinę medicinos praktiką, tendencijas, tyrimų rezultatus ir neginčijamą tiesą – neva pasirinktą klaidingą prezidento gydymo būdą ir taktiką. Nuvertinantis vėžio gydymą chemine bei spinduline terapija ir beprotiškai aukštinantis savo sugebėjimus.

„Čia yra daug stebuklingų maistelių“, – sako našlė, rodydama į kruopščiai surūšiuos ir matomiausioje vietoje padėtus daiktus.

Pradėjęs negailestingą kovą dar būdamas premjeras. Vos sužinojęs apie prostatos vėžį. Nuo medikų patarimų ir pabarimų. Nuo vokiečių ir amerikiečių specialistų konsultacijų, kokį tiksliausią veiksmų ir gydymo planą pasirinkti – operuotis ar gydytis hormonais ir spinduliais. 2-oji ligos stadija medikams tąkart neatrodė neįveikiama tvirtovė.

„Jei žmogus nori kreiptis į bioenergetikus kaip guodėjus ir ramintojus,  lai kreipiasi, to nereikia užginti. Tačiau kategoriškai pasisakau apie tuos, kurie skelbiasi gauną energiją iš kosmoso, žemės gelmių, užkalbą vandeniu ar tualetiniu popieriumi“, – tvirtina patyręs urologas profesorius Balys Dainys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius