Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 22

Aiškėja Kauno miesto prekės ženklo ir šūkio konkurso nugalėtojas

Kauno savivaldybės administracijos paskelbtas prieštaringai vertinamas konkursas sukurti miesto prekės ženklą ir šūkį artėja į pabaigą.
Kauno miesto prekės ženklai
Kauno miesto prekės ženklai / 15min.lt nuotr.

Lapkričio 22 dieną projekto konkurso vertinimo komisija, atsižvelgdama į visuomenės ir ekspertų nuomones, paskelbė konkurso projektų eilę: 1. „Kaunas sugrįžta“, 2. „Mažas teatras“, 3. „Kaunas mano miestas“, 4. „Kauno ąžuolai“, 5. „Tautiškiausias miestas“, 6. „Tikroji Lietuva“, 7. „Kauno miesto paveikslas“, 8. „Palemonas“, 9 .„Opus dei“, 10. „Geram miestui – gerą įvaizdį“.

„Kol kas sudaryta preliminari dalyvių eilė. Ji nėra galutinė ir gali kisti. Vertinimo komisija turės išnagrinėti, ar dalyvių pateikti dokumentai atitinka kvalifikacinius reikalavimus, ar yra pateikti visi reikalingi dokumentai“, – apie procedūras sakė vertinimo komisijos pirmininkas, Administracijos direktoriaus pavaduotojas Remigijus Skilandis. Jo teigimu, jau kitą savaitę turėtų paaiškėti galutinė pretendentų eilė.

Pirmos vietos laimėtojui bus skirta 5 tūkst. litų premija. Antroje vietoje likęs autorius gaus 3 tūkst. litų, o trečios vietos laimėtojui atiteks 2 tūkst. litų.

Miesto prekės ženklui ir šūkiui buvo keliami tokie vertinimo kriterijai, kaip skaitomumas ir suprantamumas tarptautiniame kontekste, įsimintinumas, originalumas ir išskirtinumas, todėl norime atkreipti jūsų dėmesį, kad prekės ženklu siekiama parodyti ne tai, kaip mes save matome, o tai kaip mes siekiame, kad mus matytų kiti. Svarbūs vertinimo kriterijai buvo ir atlikimo profesionalumas, kūrybiškumas bei meniškumas.

15min.lt primena, kad alternatyvų Kauno prekės ženklo konkursą surengė originaliomis idėjomis garsėjantis architektas Audrys Karalius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius