-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 05

Aistras kurstys tarptautinis salsos konkursas

Šį savaitgalį Lietuvos ir kaimyninių šalių salsos šokėjus ir žinovus į Klaipėdą sukvies antrasis tarptautinis konkursas „Baltic Salsa Show Cup“, kuriame dėl geriausiųjų vardo kovos Lotynų Amerikos šokio mėgėjai ir profesionalai.
Salsa
Salsa
Temos: 1 Aistra

Šeštadienį 21 val. naktiniame klube „Martini“ startuos karščiausia metų fiesta, kurios metu kompetentinga komisija išrinks geriausius šių metų salsos šokėjus. Vienintelis tokio masto konkursas Baltijos šalyse šiemet laukia atvykstant ne tik šokėjų porų, kurios galės pasirodyti profesionalų arba mėgėjų kategorijose, bet ir komandų.

Šių metų konkurse ketina varžytis šokėjai iš Lietuvos, Latvijos bei Lenkijos. Jų pasirodymus vertins tarptautinė komisija. Jau antrą kartą renginyje teisėjaus Latvijos salsos karaliene tituluojama šokių mokyklos „Nianse“ įkūrėja ir vadovė Juta Vanaga.

Jai, be kitų specialistų, planuoja talkinti vienas garsiausių salsos instruktorių Europoje Pedro Gomez. Kilęs iš Kubos ir gyvenęs įvairiose pasaulio šalyse, jis nepailstamai propaguoja salsą jau apie dvidešimt metų. Šiuo metu Italijoje reziduojantis choreografas ir šokių mokyklos savininkas populiarina Puerto Rican bei New York stilių salsą.

Savo simpatiją išrinks ir žiūrovai, kurių renginyje laukia ne tik kvapą gniaužiančios varžybos, bet ir salsos ansamblio gyvo garso koncertas, geriausias kaimyninės Latvijos salsos didžėjus Alvis, žaidimai, atrakcijos bei šokių pamokėlės.

Norinčiųjų ne tik paganyti akis į gražiausius metų salsos pasirodymus, bet ir patobulinti savo šokio įgūdžius šį savaitgalį laukia visas seminarų ciklas. Pirmieji jų vyks šeštadienį – populiarios šokių studijos „Indance“ vadovas Nedas Grigaliūnas mokys kubietiškos salsos ir rueda de casino. Kitą dieną estafetę perims viešnia iš Latvijos Juta Vanaga, kuri mokys egzotiškos bačatos žingsnelių, muzikalumo ir kitokių šokio subtilybių.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius