Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 05

Akordeonų garsais užburs „Chill' Out“

Palangoje tęsiasi sekmadienį prasidėjęs Tarptautinis akordeono festivalis. Kurorte viešintys muzikos mylėtojai kviečiami iš arčiau pažinti paslaptingą instrumentą akordeoną ir pasimėgauti nuostabiais vasaros vakarais klausantis muzikos.
Akordeonas
Akordeonas / Justo Jurgos/BFL nuotr.
Temos: 2 Garsas Akordeonas

Festivalio svečiai – kylančios žvaigždės, perspektyviausi jaunosios kartos akordeonistai iš Serbijos, Moldovos, Lenkijos, Baltarusijos, Rusijos, Ukrainos, Anglijos. Ne mažiau įspūdingus pasirodymus parengė lietuvių akordeonistų kompanija.

Šį vakarą klube pasirodys akordeonistų ansamblis „Chill' out“. Jį sudaro ketveriukė – Nerijus Bakula, Romas Morkūnas, Audrius Pazniokas, Arnas Mikalėnas.

„Chill' Out“ kolektyvas koncertuoja ne tik Lietuvoje, bet ir už šalies ribų. Jų kompozicijose sujungiama begalė muzikinių stilių – nuo akordeoninio džiazo iki minimalizmo. Tuo šis kolektyvas išties unikalus, o jų kuriama ir atliekama muzika – tikri burtai ausims bei širdims.

Ansamblis aktyviai groja Lietuvos bei užsienio festivaliuose, bendradarbiauja bei rengia įvairius muzikinius projektus su kitas atlikėjais: Mantu ir Gediminu Augustaičiais (būgnai), Mindaugu Stundžia (būgnai), Lietuvos muzikos ir teatro akademijos džiazo skyriaus vokalistėmis Rūta Švipaite bei Valentina Jaronskaja (vokalas, fortepijonas), Sauliumi Petreikiu.

Akordeonistų ansamblis „Chill' Out“ susikūrė prieš šešerius metus. Kupini idėjų ir įvairiausių minčių, vaikinai stengėsi jas išreikšti savo repertuare. Šalia klasikos groja ir pramoginę muziką, domisi jazz muzika, kuria bei aranžuoja įvairias kompozicijas. Akordeono garsai pradės skambėti šį vakarą, 21 val., klube „Ramybė“ (Vytauto g. 35).
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius