-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 23

Alytaus apskrities pareigūnų gerumo dovanos – ir 8 asmenų šeimai, ir sau bei kolegoms

Visi žinome posakį, kad už gera atlyginama geru. Kad ir kokie policijos pareigūnai užgrūdinti, kad ir kokių replikų, posakių sulaukia, tačiau, pamačius šviečiančias vaikų akis, jų nedrąsias šypsenas, kiekvieną užlieja gerumas ir šv. Kalėdų dvasia.
Kalėdinis rytas Alytaus apskrities policijos darbuotojų kolektyve
Kalėdinis rytas Alytaus apskrities policijos darbuotojų kolektyve / Alytaus apskrities VPK nuotr.

Trečiadienį Lazdijų rajono policijos pareigūnai kartu su viršininku Gintaru Krasnicku tokią artėjančių didžių švenčių dvasią pajuto su dovanomis aplankę Žemaitkiemio kaime gyvenančią daugiavaikę Vilmos ir Alekso Baliukonių šeimyną.

Jau daugiau nei dešimt metų rajono policijos komisariate gyvuoja graži tradicija – prieš kiekvienas šv. Kalėdas aplankyti vieną gausią rajono šeimą ir padovanoti didelę dovaną – tai, ko labiausiai šeimai reikia ir trūksta, bei saldžių dovanėlių vaikams.

Lazdijų pareigūnų kalėdinės dovanos aštuonių asmenų šeimai
Lazdijų pareigūnų kalėdinės dovanos aštuonių asmenų šeimai

Šįkart pareigūnai iš savo kolektyvo surinktų pinigų nupirko bei V. ir A. Baliukonių šeimai padovanojo sofą-lovą, jiems šio baldo labai reikėjo.

Vaikams nuo pareigūnų – skanėstai ir knygelės

Pareigūnus, atvykusius pasveikinti šeimos ir įteikti dovanų šv. Kalėdų proga, pasitiko gausios šeimos galva Aleksas. Gražiai sutvarkyti ir šilti, jaukūs namai išdavė, kad čia gyvena rūpestingi šeimininkai. Aplinkui zujo mažieji šeimos nariai, o patys mažiausi nesitraukė nuo tėvų rankų. Gausios šeimos tėvai tvirtino, kad šiuo metu abu niekur nedirba, nes jų darbas čia – prižiūrėti mažamečius vaikus.

Lazdijų pareigūnų kalėdinės dovanos aštuonių asmenų šeimai
Lazdijų pareigūnų kalėdinės dovanos aštuonių asmenų šeimai

Anksčiau jie abu dirbo Lazdijų parduotuvėse. Prižiūrėti vaikus taip pat padeda šeimininkės motina, pasakojama Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės atstovų penktadienį išplatintame Ryčio Pavasario parengtame pranešime.

Rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausioji tyrėja (bendruomenės pareigūnė) Renata Ribinskienė tvirtino, kad ši šeima pasirinkta todėl, kad gyvena tvarkingai. Šeimoje iš viso auga šeši vaikai. Keturi iš jų – viena mergaitė ir trys berniukai – yra ikimokyklinio amžiaus, lanko darželį. O patys mažiausi berniukai dvynukai gimė šių metų vasario mėnesį.

Vaikams palinkėję augti sveikiems, pareigūnai įteikė saldumynų ir vaisių, šakotį, spalvinimo knygelių. Mažieji sakė, kad labai laukia Kalėdų Senelio.

Kalėdinis pareigūnų rytmetis

Savo ruožtu Alytaus apskrities policijos darbuotojų kolektyvas gruodžio 23-iąją susirinko į, jau gražia tradicija tapusį, kalėdinį rytmetį.

Rankose nešdamiesi Kūčių stalo valgį, o širdyse linkėjimus kolegoms, visi nepaliaujamai, džiaugėsi susitikimu, nes šįkart susirinko visos Alytaus apskrities policijos darbuotojai.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Česlovas Mulma sveikindamas su artėjančiomis šventėmis, visiems linkėjo įžvelgti daugiau optimizmo, didžiuotis savo profesija. „Linkiu šilumos ir jaukumo jūsų namams bei paties gražiausio Kalėdų stebuklo“ – linkėjo Č.Mulma.

Kaip įprasta Kalėdų rytmetį, policijos kapelionas Sigitas Bitkauskas palaimino simbolinį Kučių stalą ir pakvietė susirinkusiuosius dalintis ne tik kalėdaičiais, bet ir gerumu, draugyste, šiluma – visais tais pačiais svarbiausiais gyvenimo dalykais.

Šventę dar labiau sušildė išpildytos vaikų svajonės. Pyragų dieną surinktų lėšų dėka buvo išpildytos dviejų vaikų svajonės. Alytaus policijos kolektyvas devynmečio Tito svajonę išpildė nupirkdamas jam futbolo kamuolį. Berniukas yra perspektyvus ir labai talentingas futbolininkas, tačiau jo tėveliai neįstengė nupirkti jam tokio kamuolį, apie kokį Titukas svajojo. Todėl iš Č. Mulmos gavęs išsvajotą dovaną berniukas pamiršo net kiek metų lanko futbolo treniruotes.

Antroji svajonė buvo kuo greičiau pasveikti, todėl kolegės Daivos dukrytei Gretai įteikti pinigėliai, kurie bus skirti gydymui. Pati mergaitė atvykti negalėjo, todėl dovanas atsiėmė mama.

Iš širdies į širdį sklindanti meilė ir šiluma, tikras nuoširdumas pavergė visus Kalėdinio rytmečio dalyvius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius