Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 22

Andrius Kubilius: Viktoras Uspaskichas „nusižaidė“, Valdemaras Tomaševskis „užsižaidžia“, o Artūras Zuokas „persižaidžia“

Premjeras Andrius Kubilius, komentuodamas koalicijos dėliones Vilniaus savivaldybėje, sako, kad kai kurie dalykai jam atrodo juokingai ir kartu graudžiai.
Andrius Kubilius
Andrius Kubilius / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Būtų linksma, jeigu nebūtų graudu. Šiaip tai kai kurie dalykai atrodo juokingai. Dar kartą pakartoju, kad tai yra sostinė, nėra koks tai kaimelis“, – žurnalistams trečiadienį sakė A.Kubilius.

Praeitą savaitę iš koalicijos pagrasino pasitrauksiantys „darbiečiai“, bet kol kas jie to nepadarė. Antradienį paaiškėjo, kad koalicija ne mažėja, o plečiasi – prie „darbiečių“, mero Artūro Zuoko vedamo judėjimo TAIP ir socialdemokratų sudaromos koalicijos antradienį pareiškė prisidedantys Lietuvos lenkų rinkimų akcijos (LLRA) atstovai.

Premjeras Europos Parlamente dirbančių Darbo partijos lyderio Viktoro Uspaskicho bei LLRA vadovo Valdemaro Tomaševskio, taip pat sostinės mero A.Zuoko veiksmus pavadino žaidimais.

„Linksmiausiai atrodo Viktoras Uspaskichas ir jo visa komanda: taip sakant, prašė daugiau galių, liko su gerokai mažiau. Liaudiškai tariant, „nusižaidė“. Sakyčiau, V.Tomaševskis pradeda “užsižaisti„, o A.Zuokas, mano manymu, „persižaidžia“. Paskui atsiranda ir visokių problemų asmeninių. Galiu spėti, kad “Rubikonas„ gali ne tik V.Drėmą, bet ir V.Tomaševskį, ir J.Pinskų suvaldyti labai elementariai“, – kalbėjo A.Kubilius.

Vilniaus miesto savivaldybės opozicijoje lieka konservatoriai bei „Tvarkos ir teisingumo“ partija.

Per vasario pabaigoje vykusius savivaldos rinkimus daugiausia – 12 vietų – sostinės savivaldybės taryboje gavo A.Zuoko ir Vilniaus koalicija. 11 mandatų gavo Lenkų rinkimų akcijos ir Rusų Aljanso koalicija „Valdemaro Tomaševskio blokas“, dešimt – Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai, aštuonis – Darbo partija, po penkis – Lietuvos socialdemokratų partija bei „tvarkiečiai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius