Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 31

Antikorupcijos komisija domėsis ūkio ministro Dainiaus Kreivio sprendimų skirti lėšas mokyklų renovavimui skaidrumu

Seimo Antikorupcijos komisija, reaguodama į žiniasklaidos priemonėse teikiamą informaciją apie ūkio ministro Dainiaus Kreivio galimai neskaidrų sprendimą skirti ES lėšas Vilniaus mokyklų renovavimui, kurį atliks jo motinos valdoma bendrovė, ir kurios valdybos nariu anksčiau buvo pats ministras, domisi šiuo konkursu bei renka medžiagą.
Dainius Kreivys
Dainius Kreivys / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Vilniaus miesto savivaldybės paprašyta pateikti informaciją dėl žiniasklaidoje minimos konkursą laimėjusios bendrovės atitikimo konkurso sąlygoms, ar bendrovė turi licenciją, suteikiančią teisę atlikti tokius statybos darbus, ar bendrovės ir jos deklaruojamų subrangovų finansinė padėtis atitinka konkurso reikalavimus.

Taip pat Viešųjų pirkimų tarnybos direktoriaus Žydrūno Plytniko paprašyta patvirtinti arba paneigti informaciją, jog jis ūkio ministrą informavo apie šį galimai neskaidrų konkursą bei pateikti informaciją, ar tarnyba vertino konkurso sąlygų ir procedūrų atitikimą Viešųjų pirkimų įstatymo reikalavimams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius