Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 26

Antras bandymas: Kristupas Krivickas kandidatuos Anykščių–Panevėžio apygardoje

Seimo nariu pernai spalį neišrinktas prodiuseris Kristupas Krivickas bandys laimę dalyvaudamas priešlaikiniuose Seimo rinkimuose Anykščių–Panevėžio apygardoje. Pastaruoju metu K.Krivickas negailėjo kritikos Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungai, nors jo partijos kolega Naglis Puteikis pats priklauso šios partijos frakcijai Seime.
Kristupas Krivickas
Kristupas Krivickas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Išleidę milijonus eurų savo reklamai, „valstiečiai“ buvo sukūrę iliuziją, kuria žmonės ir patikėjo. Padorumas, sąžiningumas, skaidrumas, profesionalumas – sakė jie per rinkimus. Kaip matome, iliuzija greitai subliuško pačiu skandalingiausiu būdu. Savo nesąžiningu elgesiu ponia G.Kildišienė pamynė apygardos žmonių pasitikėjimą, išdavė ir sukompromitavo rinkėjų pasirinkimą. Negaliu tylėti, kai susitepę politikai kvailina žmones“, – pranešdamas, kad dalyvaus Seimo rinkimuose porina K.Krivickas.

Jo sprendimu išplatintame pranešime spaudai kritikuodamas „valstiečius“ pasidžiaugia ir N.Puteikis.

„Tuo metu, kai kitos partijos parblokštos „žaliosios valstiečių bangos“ skęsta vidinėse intrigose ir kovose dėl partinės valdžios, patys „valstiečiai“ murkdosi savo sukeltų skandalų pursluose, mūsų Centro partija telkiasi darbui ir pergalei artėjančiuose priešlaikiniuose Seimo nario rinkimuose,“ – cituojamas jis.

Tačiau N.Puteikis šio pareiškimo kritika „valstiečiams“ nelaiko.

15min jis teigė negalvojantis ir apie galimybę pasitraukti iš Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos.

„Šiek tiek kritikos pasakiau, taip, bet niekur neinu. Mes manome, kad esame koalicijoje ir čia nėra svarbi detalė, dėl kurios koalicija turėtų iširti“, – dėstė Seimo narys N.Puteikis.

K.Krivicko kandidatūrą dar turės patvirtinti Centro partijos taryba.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga Anykščių-Panevėžio apygardoje ketina kelti buvusio parlamentaro Antano Bauros kandidatūrą.

Pirmasis priešlaikinių Seimo nario rinkimų turas Anykščių – Panevėžio vienmandatėje apygardoje įvyks balandžio 23 dieną.

Naujai Seimo narį šios apygardos rinkėjams teks rinkti dėl to, kad spalį joje išrinkta „valstietė“ Greta Kildišienė šią savaitę atsisakė parlamentarės mandato.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius