Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 12

A.Orlova Klaipėdoje pristatys „Mutabor“

Trečiadienio vakarą Alinos Orlovos gerbėjai trauks į „Švyturio menų doką“, kur atlikėja surengs ypatingą ir vienintelį savo antrojo albumo „Mutabor“ pristatymo koncertą.
Alina Orlova
Alina Orlova / Igno Maldžiūno nuotr.

Naujas Alinos atliekamas dainas lydės kūrybinės komandos www.pvz.lt video istorijos.
Likus porai savaičių iki koncerto Klaipėdoje, A.Orlova su savo gerbėjais pasidalino video novele, sukurta dainai „Stars“. Video novelės apima kuo įvairiausias veiksmo vietas – nuo naktinių klubų, pataisos namų iki šokių „Kam per 30“ salių.

Pavyzdžiui, dainai „Stars“ klipas nufilmuotas vaikų darželyje. „Vaikų darželyje vyksta paskutinė koncerto prieš vasaros atostogas repeticija. Po koncerto į darželį vaikai nebegrįš, nes rudenį pradės eiti į pirmą klasę“, – šią video istoriją pristatė vienas iš www.pvz.lt kūrėjų Rudolfas Levulis.

Video menininkų komanda, filmuodama istorijas Alinos dainoms, siekė ne tik iliustruoti kiekvieną dainą, bet ir praplėsti jos kontekstą, parodyti kontrastą tarp skirtingų galimų kūrinių interpretacijų.
Klaipėdiečiai tiek naujus atlikėjos kūrinius, tiek keletą mėnesių ruoštą video medžiagą kviečiami įvertinti šiandien., 19 val., „Švyturio menų doke“ (Naujoji Uosto g. 3).
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius