Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 02

Apeliacinis teismas: skundas dėl antstolės keliauja būtent į Kėdainius, net jei tai nepatinka Neringai Venckienei

Anot Lietuvos Apeliacinio teismo teisėjo Vyto Miliaus, nepaisant simpatijų ar antipatijų, nėra jokių procesinių kliūčių, kad Kėdainių apylinkės teismas nagrinėtų klausimą dėl antstolės Vaicekauskienės nušalinimo.
Klonio gatvėje
Klonio gatvėje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip jau skelbta, Lietuvos apeliacinis teismas klausimą dėl antstolės Sonatos Vaicekauskienės nušalinimo nuo Laimutės Stankūnaitės dukters gyvenamosios vietos nustatymo bylos vykdymo iš Kauno miesto apylinkės teismo perdavė nagrinėti Kėdainių rajono apylinkės teismui.

Pirmadienio pavakarę Apeliacinio teismo teisėjas Vytas Milius pakomentavo šią nutartį žiniasklaidai (žr. filmuotą medžiagą apačioje).

„Šita byla perduoda būtent Kėdainių rajono apylinkės teismui dėl trijų dalykų: jie nagrinėjo pačią pagrindinę bylą, ten ta byla ir yra. Jie geriausiai susipažinę su ta byla. Ir arčiausiai Kauno yra.“ – aiškino teisėjas.

Žurnalistai Temidės tarno klausė, ar netrukdė bylos perduoti į Kėdainius aplinkybė, kad ankstesnis šio teismo sprendimas dėl mažametės perdavimo biologinei motinai buvo sukėlęs didelį mergaitės globėjos Neringos Venckienės nepasitenkinimą.

„Nėra jokių procesinių kliūčių, kad Kėdainių apylinkės teismas nagrinėtų klausimą dėl antstolės Vaicekauskienės nušalinimo“, – lakoniškai pareiškė V.Milius.

VIDEO: 15min.lt - teisėjo V.Miliaus komentaras dėl Neringos Venckienės skundo perdavimo į Kėdainius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius