Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 16

Artimieji, draugai ir bendražygiai atsisveikina su Irena Matijošaitiene

Šeštadienį nuo 11 val. į Kaune, Šančiuose esančius laidojimo namus „Rimtis“ atsisveikinti su ketvirtadienį mirusia Kauno verslininke, „Vičiūnų“ įmonių grupės bendrasavininke ir politike Irena Matijošaitiene vyksta draugai ir bendražygiai. Jie reiškia užuojautą be žmonos ir mamos likusiems Visvaldui Matijošaičiui ir sūnums Dainiui ir Šarūnui.
Visvaldui Matijošaičiui draugai reiškė užuojautą dėl žmonos mirties
Visvaldui Matijošaičiui draugai reiškė užuojautą dėl žmonos mirties / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pagarbą pareikšti atvyko Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis, politikos, verslo, kultūros atstovai, baikeriai. Jų prašyta nešti baltas gėles.

Laidojimo namuose per vaizdo projektorių rodomos akimirkos iš Irenos Matijošaitienės gyvenimo.

Primename, kad ankstų antradienio rytą I.Matijošaitienė namie nukrito nuo laiptų ir patyrė labai sunkią galvos ir stuburo traumą. Nepaisant visų medikų pastangų, tris kartus operuota moteris taip ir neatsigavo. Jos smegenų mirtis konstatuota ketvirtadienį. Dėl organų transplantacijos kūno gyvybinės funkcijos medicininiais aparatais buvo palaikomos iki penktadienio ryto. Biologinė mirtis konstatuota kovo 15 d., 5.42 val., kai kūnas buvo atjungtas nuo medicininių aparatų.

Tą pačią dieną I.Matijošaitienė buvo kremuota. Urna su pelenais atvežta šeštadienį į Kauno laidojimo namus „Rimtis“ (A.Juozapavičiaus pr. 1, prie Panemunės tilto). Sekmadienį 8 val. Kauno Paminklinėje Kristaus Prisikėlimo bažnyčioje bus aukojamos šv. Mišios už mirusiąją. 13 val. urna su pelenais bus palaidota Petrašiūnų kapinėse.

Artimųjų prašymu kovo 16 d. ir kovo 17 d. filmuoti ir fotografuoti žurnalistų prašoma tik lauke. Kitu metu prašoma gerbti netektį išgyvenančių artimųjų jausmus bei ramybę.

Paklaustas, kaip laikosi I.Matijošaitienės artimieji – vyras Visvaldas ir sūnūs Dainius ir Šarūnas, artimas sutuoktinių bendražygis Povilas Mačiulis penktadienį 15min.lt sakė, kad V.Matijošaitis išoriškai atrodo tvirtas, tačiau kas vyksta jo viduje – niekas nežino. „Tai toks smūgis jiems visiems“, – atsiduso P.Mačiulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius