Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 12

Artūras Paulauskas: netikiu, kad Daiva Ulbinaitė paskleidė slaptą informaciją be prezidentės žinios

Darbo partijos kandidatas į prezidentus Artūras Paulauskas, Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas „Laisvosios bangos“ laidoje „Iš esmės“ komentavo slaptos VSD pažymos nutekinimo skandalą. Jo žiniomis, šis nusikaltimas yra išaiškintas.
Artūras Paulauskas
Artūras Paulauskas / 15min.lt/Juliaus Kalinsko nuotr.

„Aš žinau, kad Daivai Ulbinaitei yra pareikšti įtarimai dėl to, kad ji nutekino slaptą informaciją ir taip pat žinau, kad paprašyta iš jos atimti teisę dirbti su slapta informacija. Tai yra žmogus, kuris dirba prezidentūroje, kuris artimai bendrauja su prezidente, yra jos vyriausia patarėja, prieina prie labai slaptos informacijos... Ji negalėtų dirbti su slapta informacija. Faktiškai ji negalėtų dirbti ir prezidentės vyriausia patarėja“, – svarstė A.Paulauskas.

A.Paulausko nuomone, tai, kad prezidentūra pakeitė pareigines instrukcijas ir patarėjams dabar nebūtina dirbti su slapta informacija, nieko nekeičia, nes informacijos nutekinimas įvyko prieš tai.

„Tiesiog bandoma išgelbėti D.Ulbinaitę, kad ji galėtų toliau dirbti, – konstatavo A.Paulauskas. – Mes matome, kad visokiais būdais bandoma stabdyti tą tyrimą“.

„Aš manau, kad prezidentė klimpsta ir su kiekvienu tokiu aiškinimu sukuria sau tik daugiau problemų“, – konstatavo A.Paulauskas.

Seimo nario nuomonė dėl patarėjos veiksmų nutekinant informaciją: „Mažai kas gali patikėti, kad D.Ulbinaitė priėmė tokį sprendimą savarankiškai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius