Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 29

Artūras Zuokas savo atostogas vadina tik darbo vietos pakeitimu

Vilniaus meras Artūras Zuokas artimiausias dvi savaites savivaldybėje nedirbs. Prieš kiek daugiau negu tris mėnesius pradėjęs eiti miesto vadovo pareigas A.Zuokas ketina atostogauti.
Dvi savaites jau dirbančiam merui Artūrui Zuokui įteiktos mero regalijos.
A.Zuokas pasiryžęs dirbti net per atostogas. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Tačiau pats meras to nevadina atostogomis. „Aš neatostogauju, aš dirbu darbą, kuris man patinka, todėl man atostogų nereikia. O buvimas vienoje ar kitoje vietoje yra tik aplinkos pakeitimas“, – „15min“ teigė A.Zuokas.

Anot mero, tai tebus darbas kitoje vietoje. „Kartu labai svarbu tai, kad kartais pasitraukimas iš įprastos darbo aplinkos labai reikalingas strateginiams planams, analizėms, gilesniam pasigilinimui, skaitymui ir planų kūrimui“, – sakė Vilniaus miesto galva.

A.Zuokas sakė tiesiog norįs pakeisti aplinką, kad būtų ramiau, niekas neskambintų, neateitų į susitikimą ir jis galėtų padirbėti prie dokumentų, planų ir idėjų, kurioms reikia ramybės. „Darysiu tai ir Lietuvoje, ir ne Lietuvoje. Lietuvoje ramybės nedaug. Pasiplaukioti jachta turėsiu laiko, be abejo“, – pripažino A.Zuokas.

Per atostogas prie sostinės vairo A.Zuoką turėtų pakeisti vienas iš jo pavaduotojų. Greičiausia tai bus antros pagal dydį frakcijos Vilniaus taryboje – Lietuvos lenkų rinkimų akcijos atstovas Jaroslavas Kaminskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius