Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 22

Aštuntąjį pavasarį Vilniaus „Akropolis“ pasitiks didžiule muge

Viena didžiausių Vilniuje sodininkų mugė, didžiulis paveikslas iš gyvų gėlių, alpinariumų namuose kūrimo pamokos ir sodo technikos aukcionas, kuriame visos pradinės kainos tėra 1 litas – taip savo aštuntąjį gimtadienį balandžio 24-25 dienomis pasitiks Vilniaus „Akropolis“.
„Akropolis“
„Akropolis“ / „Scanpix“ nuotr.

Mugė, kurioje bus galima įsigyti visko – pradedant sodinukais, medeliais, sėklomis ir baigiant ūkininkų užaugintomis gėrybėmis, taip pat sodo įrankių bei technikos – dvi dienas šurmuliuos priešais „Akropolį“ esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje. Į lauką išeis pavasarinėmis prekėmis išeis ir „Ermitažo“ bei „Maxima“ parduotuvės.

„Tai bus tikra mugė, kurioje pardavėjai iš visos Lietuvos ne tik siūlys sodo, daržo, laisvalaikio prekes, bet ir bus galima paskanauti ką tik iškeptų kepsnių, paragauti giros, linksmai praleisti laiką“, – sako Vilniaus „Akropolio“ valdytojas Česlovas Urbonavičius.

Lankytojams taip pat bus iškeptas beveik pusantro metro aukščio, 45 kilogramus sveriantis šakotis, kuriuos bus vaišinami visi. Sekmadienį nuo 13 val. vilniečiai ir miesto svečiai taip pat bus pakviesti dalyvauti azartiškame aukcione, kur bus parduota sodo technika. Visų prekių – vėjapjovių, žoliapjovių, motorinių pjūklų, kultivatorių, aeratorių – pradinė kaina bus 1 litas.

Mugės metu taip pat bus galima grožėtis didžiuliu paveikslu iš gyvų gėlių, o visi norintys galės dalyvauti dekupažo ir alpinariumų įrengimo pamokose. Vaikai savaitgalį bus kviečiami pasigaminti vėjo malūnėlius, kuriais galės papuošti sodus ar sodybas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius