-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 07

Atgims Klaipėdos sveikuolių klubas

Penktadienio rytą, po rytinės mankštos Melnragėje bei maudynių sniege, Lietuvos sveikuolių sąjungos prezidentas Dainius Kepenis iš buvusio sveikuolių klubo senbuvių priėmė Klaipėdos sveikuolių klubo vėliavą, kurią perduos iš naujo atgimusiam Klaipėdos sveikuolių klubui.
Sveikuolių stovyklos nariai.
Sveikuolių stovyklos nariai. / Sveikuolių klubo nuotr.
Temos: 1 Dainius Kepenis

Sekmadienį vyksiančios šventės metu apie 20 klaipėdiečių dalinsis savaitę trukusios sveikatingumo stovyklos potyriais, kalbės apie sveiko, subalansuoto gyvenimo būdo principus, dalinsis įžvalgomis, ką reikia daryti, kad išliktume sveiki, investuotume į save, o ne į farmacijos pramonę. Po šventinio pasitarimo vyks klubo steigimas.

Organizatoriai kviečia visus miestiečius: tiek gyvenančius sveikai, tiek ir norinčius pakeisti savo gyvenimo būdą ir pradėti gyventi sveikai. Į renginį kviečiami visų su sveikata susijusių organizacijų, ligonių, medicinos centrų, gydyklų kolektyvų nariai susiburti į vieną vietą ir pakalbėti apie opius su sveikata susijusius klausimus. Pasak klubo narių, dalyvavimas bei stojimas į klubą yra nemokamas. Susirinkimui vadovaus Lietuvos sveikuolių sąjungos prezidentas Dainius Kepenis.

Klubo steigimo susirinkimas ir savaitę trukusios sveikatos stovyklos pabaigtuvės vyks sekmadienį, sausio 9 dieną, 15 val., daugiafunkciniame centre „Manto Namai“, II aukšte.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius