Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 04

Atnaujinta Saulėlydžio komisija

Ministrų kabinetas nutarė pakeisti Valstybės valdymo tobulinimo komisijos (Saulėlydžio komisijos) personalinę sudėtį ir pavesti komisijai naujas užduotis, atsižvelgiant į Vyriausybės 2010 metų veiklos prioritetus ir programos nuostatas dėl valstybės valdymo pertvarkos.

Saulėlydžio komisijai ir toliau pirmininkaus Ministro Pirmininko patarėjas Valentinas Milaknis, jo pavaduotoju paskirtas Ministro Pirmininko kanclerio pirmasis pavaduotojas Giedrius Kazakevičius.
Komisijos nariais paskirti Viešosios politikos ir vadybos instituto direktorius Haroldas Brožaitis, advokatų kontoros „Lideika, Petrauskas, Valiūnas ir partneriai LAWIN" partnerė Dovilė Burgienė, Rizikos kapitalo fondo MTVP partneris Kornelijus Čelutka, viešosios įstaigos Europos socialiniai, teisiniai ir ekonominiai projektai valdybos pirmininkas Klaudijus Maniokas, Lietuvos laisvosios rinkos instituto prezidentė Rūta Vainienė, Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto direktorius Ramūnas Vilpišauskas, Respublikos Prezidento vyriausiasis patarėjas Nerijus Udrėnas, vidaus reikalų viceministras Sigitas Šiupšinskas ir finansų viceministras Edmundas Žilevičius. Skirti savo atstovą dalyvauti komisijos veikloje siūloma ir Valstybės kontrolei.

Saulėlydžio komisija turės teikti Vyriausybei pasiūlymus valstybės valdymo pertvarkos srityje dėl strateginio planavimo tobulinimo, programinio valstybės biudžeto sudarymo ir stebėsenos, valstybės institucinės sąrangos tobulinimo, valstybės tarnybos tobulinimo, viešųjų paslaugų sektorių struktūrinių reformų ir efektyvaus valstybės turto valdymo.

Komisija taip pat teiks ministrams, prireikus – ir Vyriausybei, pasiūlymus dėl gyventojų, nevyriausybinių organizacijų, socialinių partnerių, verslo atstovų siūlymų valstybės valdymo pertvarkos srityje įgyvendinimo.

Saulėlydžio komisija, vykdydama jai pavestas užduotis, bendradarbiaus su profesinėmis sąjungomis, verslo ir darbdavių organizacijomis, ministerijų valdymo tobulinimo grupėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius