Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 05 20

Auštant sekmadienio rytui Vilnių sudrebino „auksinio jaunimo“ šėlsmas

Ankstų sekmadienio rytą pačiame sostinės centre, Vilniaus gatvėje, laikrodžiams rodant apie šešias valandas ryto, galėjai pasijusti tarsi miuzikle.
 „Auksinio jaunimo“ šėlsmas Vilniuje
„Auksinio jaunimo“ šėlsmas Vilniuje / Augusto Didžgalvio nuotr.

Čia esančioje erdvioje automobilių aikštelėje garsiai grojant muzikai ant automobilių stogų šoko „auksiniu“ save galintis pavadinti jaunimas – nuomotos mašinos, alkoholis, nutrūktgalviškos linksmybės bei iš kišenių neatsargiai krentančios stambios litų kupiūros.

Šiuolaikiškai apsirengę jaunuoliai nusprendė aušrą pasitikti savotiškai – improvizuotais šokiais tiesiog miesto centre. Raudonas kabrioletas, blizgantis visureigis... Vaikinų pokštai ir merginų krykštavimas, policijos ekipažas ir žygis į Vilniaus trečiąjį policijos komisariatą „vaduoti draugų“.

Turintys pinigų ir nuoširdžiai besidžiaugiantys jaunikaičiai noriai ir drąsiai pozavo pro šalį ėjusiam fotoapžvalgininkui – galima buvo justi, jog jie stengiasi mėgautis gyvenimu, tuo didžiuojasi ir elgiasi šitaip pajėgumams nevaržant. Pro šalį einantys praeiviai ir netoliese dirbantys žmonės stebėjosi tokiu jaunuolių rytiniu aktyvumu, kuris nė kiek nenurimo apsilankius čia patruliuojantiems pareigūnams.

Viena mergina pasakojo neseniai grįžusi iš JAV ir dalinosi savo įspūdžiais su aplinkiniais, kita porelė šnekėjo apie tai kaip dar šiąnakt šoko Nidoje, o kažkas tuo metu jau ilsėjosi savo automobilyje.

Sekmadienio rytas išaušo, o „auksinio“ jaunimo kortežas nurūko senamiesčio gatvėmis tęsti savo malonumų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius