Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 06

Autobusas įvažiavo į „mikriuką“

Kaune į ties pėsčiųjų perėja staigiai stabdžiusį maršrutinį taksi rėžėsi sustoti nespėjęs didžiulis autobusas. Avarijos metu nukentėjo du žmonės.
Mikroautobusas
Mikroautobusas / 15min.lt skaitytojo Tomo nuotr.

Incidentas įvyko penktadienį, apie 12.30 val. K.Petrausko gatve važiavusio 14 maršruto mikroautobuso „Ford Transit“ vairuotojas, išvydęs netikėtai į pėsčiųjų perėją įžengusį žmogų, buvo privestas staigiai stabdyti. Paskui maršrutinį taksi važiavusio tarpmiestinio autobuso vairuotojas sustabdyti nespėjo ir didžiulė transporto priemonė trenkėsi į „mikriuko“ galą.

Per avariją Ford Transit vairuotojas pakaušiu trenkėsi į mikroautobuse įrengtus metalinius įtvirtinimus ir stipriai susižalojo galvą. Smūgio metu sužalojimų patyrė ir vienas maršrutinio taksi keleivis. Abu sužeistieji greitosios pagalbos automobiliais buvo išvežti į ligoninę.

Kokia yra sužeistųjų būklė, kol kas nepranešama. Anot įvykio vietoje dirbančių policijos pareigūnų, į pėsčiųjų perėją staiga įžengęs žmogus nenukentėjo. Per avariją buvo apgadintos abi transporto priemonės. Pareigūnai neabejoja, jog dėl incidento kaltas maršrutu „Vilnius – Šakiai“ keleivius vežęs autobuso, priklausančio įmonei „TOKS“, vairuotojas, nesilaikęs saugaus atstumo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius