Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 28

Autobuso keleiviai Klaipėdoje springo nuo dujų kvapo

Savaitgalį uostamiestyje aštuntuoju numeriu pažymėtu autobusu važiavusius keleivius netikėtai užpuolė kosulio priepolis - nepatogumų jiems sukėlė dujų kvapas.
Klaipėdos autobusai
Klaipėdos autobusai / Egidijaus Jankausko/15min nuotr.

„Įdomi situacija. Apklausėme ir vairuotoją, ir kaip tik tuo metu važiavusią kontrolierę. Jie įtaria, kad nevykusiai pasielgti galėjo ant galinės sėdynės sėdėję keturi jaunuoliai. Bet juk vargu, ar kažkas paleistų dujas ir liktų sėdėti autobuse. Nežinia, ar kas papurškė dujų, ar kvapas susidarė dėl kitų priežasčių”, - svarstė viešosios įstaigos „Klaipėdos keleivinis transportas” direktorius Gintaras Neniškis.

Pasak G.Nėniškio, taip ir neaišku, kas galėjo skleisti vienų teigimu į smalkes, kitų į dujas panašų kvapą. Vairuotojas jokio įtartino radinio autobuse neaptiko.

„Tiesiog vairuotojas pasakojo, kad pajuto kvapą. Tuo metu buvo autobuse buvo kosėjančių keleivių”, - pasakojo direktorius.

G.Neniškis teigė kalbėjęs su uostamiesčio vežėjais, kad vairuotojai būtų pasiruošę net ir tokiems atvejams. „Apkalbėjome, kad tokiu atveju autobusas turėtų sustoti bet kurioje vietoje, žinoma, nepažeidžiant taisyklių, atidaryti visas duris, išvėdinti saloną. Vairuotojas turėtų kviesti policiją arba bandyti sulaikyti. Jei yra keleivių, paprašyti, kad paliudytų. Juk dujos viešajame transporte, tai kaip tie teroristiniai atvejai, rodomi per televiziją”, - sakė viešosios įstaigos „Klaipėdos keleivinis transportas” direktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius