Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 10

Automobilį internetu pirkęs kaunietis liko ir be mašinos, ir be 1780 eurų

Ant sukčių, siūlančių interneto skelbimų portaluose automobilius, kabliuko užkibo dar vienas kaunietis. Patikėjęs, kad pardavėjas iš Italijos pargabens nusipirktą mašiną, vyras į nurodytą sąskaitą pervedė 1780 eurų. Tačiau žadėtos mašinos taip ir nesulaukė.
Internetine bankininkyste susidomi vis daugiau gyventojų.
Į nurodytą sąskaitą kaunietis pervedė rankpinigius. Tačiau nuo to laiko tariamas automobilio pardavėjas dingo. / S. Žiūros/BFL

15min.lt ne kartą rašė apie nuo sukčių nukentėjusius lietuvius, kurie, susiradę interneto skelbimų portaluose dominantį automobilį, tariamiems mašinos pardavėjams pervesdavo rankpinigius. Tačiau sutartu laiku automobilio nesulaukdavo, o su „pardavėjais“ nebegalėdavo susisiekti. Nuo tokių sukčių šią vasarą nukentėjo ir kaunietis, ir klaipėdietė.

Trečiadienį į Kauno policiją kreipėsi dar vienas kaunietis, užkibęs ant patiklius pirkėjus medžiojančių sukčių jauko. 40-metis vyras nurodė, kad rugpjūčio 30 dieną interneto svetainėje Mobile.de  rado skelbimą apie parduodamą automobilį Toyota Corolla Verso  ir susisiekė su jį parduoti norėjusiu vyru. Tariamas pardavėjas prisistatė Roberto Fontana, pasakė gyvenantis Milane. Sutaręs dėl galutinės kainos, rugsėjo 2 dieną kaunietis pervedė į pardavėjo nurodytą vieno Italijos banko sąskaitą 1780 eurų. Neoficialiais duomenimis, vyrai buvo sutarę, kad gavęs pinigus „pardavėjas“ pats pristatys į Kauną automobilį. Tačiau nuo to laiko kaunietis nieko nežino nei apie jį, nei apie automobilį.  Supratęs, kad buvo apgautas, vyras kreipėsi į policiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius