-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 08 06

Gelbėtojams talkino policija

Poilsiautojai, po praėjusios liūties pajutę sugrįžusią šilumą, apgulė paplūdimius. Skęstančiųjų gelbėjimo tarnybos darbuotojai iškart pajuto padidėjusį darbo krūvį. Draudimų maudytis nepaisantys poilsiautojai buvo drausminami ne tik gelbėtojų, bet ir policijos.
Gelbėtojas pajūryje.
Gelbėtojas pajūryje. / scanpix.lt nuotr.
Temos: 2 Pajūris Policija

Per pastarąsias dvi dienas vanduo Baltijos jūroje sušilo iki 20 laipsnių ir paplūdimiai vėl prisipildė poilsiautojų. Tačiau užvakar šiltame vandenyje panorę išsimaudyti žmonės to daryti negalėjo – raudona vėliava skelbė apie stiprų 3–4 balų bangavimą, be to, vandenyje atsirado daug duobių bei srovių. Tačiau draudimo dauguma vasarotojų nepaisė ir nereagavo į gelbėtojų pastabas lipti iš vandens. Šiems teko kviesti policijos pajėgas. Tai gelbėtojai darė jau ne pirmą kartą.

Pajūryje patruliuojantys policininkai, kaip teigė gelbėtojų vyr. specialistas Aleksandras Siakki, yra puiki prevencinė priemonė – žmonės jų prisibijo. Policijai teko ir rimtesnių užduočių – vakar ryte išgėrusių vyrukų kompanija, švenčianti vieno iš jų sugrįžtuves iš kalėjimo, atėjo į I Melnragės paplūdimį ir kabinėjosi prie poilsiautojų, šūkavo necenzūriniais žodžiais. Įkaušusius vyrus policininkai išvežė į nuovadą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius