Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 22

B.Bradausko kaimynystė Seimo pirmininkui nepatiko

Įtakingam Seimo socialdemokratui Broniui Bradauskui – įkurtuvių įkarštis. Iki šiol Seimo pirmųjų rūmų 301 kabinete sėdėjęs B.Bradauskas iškraustomas į Seimo antruosius rūmus. Tarp seimūnų net pasklido gandas, kad buvusiame B.Bradausko kabinete įsikurs Seimo pirmininko žmona, Tautos prisikėlimo partijos narė Inga Valinskienė.
Ar Inga Valinskienė įsikurs greta Seimo pirmininko poilsio kambario?
Ar Inga Valinskienė įsikurs greta Seimo pirmininko poilsio kambario? / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Iš kabineto, kuriame iki šiol buvo įsikūręs B.Bradauskas, šoninės durys veda tiesiai į Seimo pirmininko poilsio kambarį. Tad Seimo užkulisiuose, pamiršus biudžeto reikalus, aptarinėjama, jog ten greičiausiai bus įkurdinta Inga Valinskienė.

„Man ir pačiam nebuvo labai smagu ten sėdėti, – 15min.lt naujienų portalui sakė B.Bradauskas. – O vyras, aišku, žmoną turi laikyti arčiau savęs, ypač jauną.“Kada įkurtuvės? Na, kai šnapso nusipirksiu, – juokėsi B.Bradauskas.

B.Bradauskas sakė dalį daiktų jau persinešęs, o kitus susirinksiąs per laisvas dienas. „Kada įkurtuvės? Na, kai šnapso nusipirksiu“, – juokėsi socdemas.

Tuo tarpu Seimo pirmininko atstovė spaudai Indrė Viržintė tvirtina, kad privilegijuotame kabinete  prie Arūno Valinsko poilsio kambario I.Valinskienė tikrai nesėdėsianti.

„Bet nelogiška, kad už plonų durų, kai nėra jokios garso izoliacijos, sėdėtų opozicinės partijos atstovas, – sakė I.Viržintė. –  Todėl Seimo pirmininkas ir pasiūlė sukeisti kabinetus. Bet I.Valinskienė ten tikrai nesėdės. O kas sėdės? Sprendimo kol kas nėra. Tai bus jau kitas žingsnis, kai tik B.Bradauskas išsikraustys.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius