-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 05 27

Baikeriams nemokamai dalys benziną

Šeštadienį popiet Kauno prekybos miestelį „Urmas“ sudrebins kelių šimtų motociklų variklių gaudesys – čia į sezono atidarymą rinksis baikeriai. Kaip ir pridera svetingiems šeimininkams, „Urmo“ atstovai nepaleis jų į kelionę tuščiomis – kiekvienam atseikės 10 litrų benzino.
Motociklai
Motociklai

„Jie yra mūsų svečiai, o svečius reikia pavaišinti. Kadangi visi žinome, ką baikeriui reiškia jo motociklas, šį kartą nutarėme pagirdyti jų plieninius žirgus“, – šmaikštavo prekybos miestelio „Urmas“ rinkodaros vadovas Jonas Plenta.

Beje, benzinas bus dalijamas tik tiems, kas atvyks motociklu ir turės bilietą į vakarinę šventės dalį.

Tačiau nuskriausti neliks ir patys baikeriai. Bus surengtos vadinamųjų čioperių lenktynės (dragas), kurių prizinis fondas – 5 000 litų.

Pagirdę savo plieninius žirgus ir išsidaliję prizus baikeriai užsuks į prekybos miestelyje „Urmas“ tuo metu vyksiantį tarptautinį senturgį „Laiko ratu“ ir trauks į Kauno rajone esančius Jadagonis, kur vyks tradicinė šventė „Baikerių naktys“.

„Baikeriai mėgsta laiko patikrintus, originalius, išskirtinius daiktus. Tai yra dalis mūsų gyvenimo filosofijos. Mūsų gretose yra ir nemažai senovinių daiktų kolekcininkų. Po to visi pajudės į Jadagonis, kur jų lauks Povilas Meškėla, „Rojaus tūzai“, Jeronimas Milius ir kitos žvaigždės bei nuostabi baikerių naktis. Apskritai esame patenkinti, kad šiemet rinksimės ne prie Kauno pilies, o „Urme“. Tikiuosi, į čia esančią aikštelę tilps visi norintys dalyvauti“, – sakė baikerių klubo „Forever Free MCC“ prezidentas Eduardas Matukevičius

Laukiama, kad šventėje dalyvaus apie 600 baikerių. „Urme“ jie lankysis nuo 13 iki 15 valandos.

Tai dar ne viskas, ką šeštadienį apsilankiusieji prekybos miestelyje „Urmas“ galės išvysti. Be senturgio ir baikerių susibūrimo, jie dar galės paganyti akis į senovinius automobilius, motociklus ir žemės ūkio techniką, pasiklausyti unikaliųjų mugės vargonų koncertų. Nuo 16 val. prasidės pirmosios šį sezoną automobilių šoninio slydimo varžybos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius