Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 03

Bandoma gaivinti prieplauką prie Baltojo tilto

Balandžio 19-ąją Vilnių pasiekusi mobili prieplauka kol kas stovi tuščia ir užrakinta. Tačiau tikimasi dar šį mėnesį ją išnuomoti ir atverti naujam gyvenimui.
Mobili prieplauka pasiekė Vilnių
Prieplaukoje tikimasi turėti ir kavinę. / Tomo Lukšio/BFL nuotr.

Savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“ paskelbė konkursą, kurio metu tikimasi sulaukti norinčiųjų išsinuomoti ir eksploatuoti prieplauką. Nuomininkai privalės užtikrinti laivų švartavimo galimybę.

Prieplauka 2011–2015 m. laivybos sezono metu turi būti įrengta ir eksploatuojama Neries krantinėje prie Baltojo tilto, užtikrinant laivų švartavimąsi, stovėjimą, keleivių laipinimą į ją ir iš jos, o ne laivybos sezono metu užtikrinant prieplaukos saugojimą ir priežiūrą, rašoma paskelbtame įmonės pranešime apie skelbiamą konkursą.

Sutartis su konkurso laimėtoju bus sudaroma 5 metams (2011–2015 m.) su galimybe ją pratęsti. Pradinė 1 kv.m kaina per vieną mėnesį – 5,70 Lt (be PVM). Prieplaukos plotas – 179,2 kv.m.

Prieplauka bus eksploatuojama laivybos šiltojo sezono metu. Atsižvelgiant į galimybes bei gamtines sąlygas, ji gali būti eksploatuojama nuo balandžio 1 d. iki lapkričio 1 d. Renkantis laimėtoją bus vertinama konkurso dalyvio pasiūlyta nuomos kaina ir veiklos, organizuojamos prieplaukoje laivybos sezono metu, programa, miestiečiams teikiamų paslaugų apibūdinimas.

„Gali būti kokia kavinė įrengta, dar kas nors, nes tam yra pakankamai patalpų“, – sakė „Susisiekimo paslaugų“ direktorius Gintas Bliuvas.

Konkurso dalyviai savo pasiūlymus gali siųsti iki birželio 21 dienos. Anot G.Bliuvo, jeigu bus sulaukta išties patrauklių siūlymų, konkurso nugalėtojai bus paskelbti per savaitę, tad prieplaukoje gyvenimas atgyti gali jau nuo liepos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius