Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 25

Be saugos diržų dažniausiai važinėjasi Vilniaus apskrities vairuotojai

Lietuvos policijos Eismo priežiūros tarnyba informuoja, kad per penkias dienas nustatyta per pusantro tūkstančio atvejų, kai vairuotojai šalies keliuose važiavo neprisisegę saugos diržų.
Saugos diržai
Saugos diržai
Temos: 1 Saugos diržai

Pasak Lietuvos policijos Eismo priežiūros tarnybos, šių metų gegužės 18–22 dienomis visoje šalyje policijos pareigūnai tikrino, ar vairuotojai ir keleiviai, važiuodami automobiliu, yra užsisegę saugos diržus, taip pat ar saugiai automobiliuose vežami vaikai.

Per penkias dienas išaiškinti 1 tūkst. 833 vairuotojų ir keleivių saugos diržų naudojimo tvarkos ir vaikų iki 12 metų vežimo automobiliuose taisyklių pažeidimo atvejai. Iš viso buvo patikrinti 18 tūkst. 82 automobiliai.

Organizuotos priemonės rezultatai parodė, kad nedrausmingiausi yra vairuotojai: nustatytas 1 tūkst. 581 vairuotojas, važiavęs neužsisegęs saugos diržo. Daugiausia tokių vairuotojų išaiškinta Vilniaus apskrityje – 273, Kauno – 267, Klaipėdos ir Panevėžio apskrityse – po 174, Šiaulių ir Telšių apskrityse – atitinkamai 141 ir 123.

Keleivių saugos diržų nenaudojimo atvejų išaiškinta 173 (Panevėžio apskrityje – 45, Šiaulių – 20, Kauno ir Klaipėdos apskrityse – po 17), taip pat nustatyti ir 79 atvejai, kai vaikai iki 12 metų buvo vežami nesilaikant Kelių eismo taisyklėse nustatytos tvarkos. Daugiausia pastarųjų pažeidimų (15) išaiškino Panevėžio apskrities, 13 – Kauno, 11 – Vilniaus apskrities policijos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius