Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 06

Berniukas su šuneliu nusivilko kalėdinį rūbą

Klaipėdos kruizinių laivų terminalo gyventojai – berniuko su šuneliu skulptūra – sėkmingai ir šiltai išgyveno švenčių laikotarpį.
Kalėdų proga specialiu kostiumu pasipuošęs berniukas su šuneliu paskutinykart mojo sausio 6 d.
Kalėdų proga specialiu kostiumu pasipuošęs berniukas su šuneliu paskutinykart mojo sausio 6 d. / "Pamario restauratorius" nuotr.

Kalėdiniai kostiumai, puošę skulptūrėles nuo gruodžio pradžios, šiandien, Trijų Karalių dieną, buvo nuviklti ir sugrąžinti bendrovei „Pamario restauratorius“ laukti kitų švenčių.

Klaipėdiečių pamėgtos skulptūrėlės pirmąkart buvo aprengtos pernai per Kalėdas. Tuomet berniukui buvo pasiūtas kalėdinis apsiaustas ir kepurė, aprengtas buvo ir šunelis. Skulptūros šventiškai pasidabino ir per Jūros šventę – berniukui specialiai buvo pasiūtas jūreiviškas kostiumas.

Antrus metus miestiečių pamėgtos skulptūrinės kompozicijos „Vaikystės svajonė” herojus proginiais kostiumais aprengiančios bendrovės kolektyvas dėkoja klaipėdiškiams už geranoriškumą ir šiltus atgarsius, skatinančius puoselėti šią smagią akciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius