Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 18

Bilietų istorijos detektyvas – be pabaigos

Klaipėdietis Tomas Navardauskas, visą mėnesį laukęs, kaip bus išspręstas nesusipratimas dėl bilietų į Europos krepšinio čempionatą, sulaukė vieno atsakymo: „Deja, padėti negalime.“
T.Navardauskas nusipirkęs bilietus į vienas varžybas gavo nusivilti – visos vietos buvo skirtingose eilėse.
T.Navardauskas nusipirkęs bilietus į vienas varžybas turėjo nusivilti – visos vietos buvo skirtingose eilėse. / 15min.lt nuotr.

Bilietus į varžybas Rusija – Slovėnija, vyksiančias „Švyturio arenoje“, T.Navardauskas pirko pasinaudodamas „IKI“ prekybos tinklo akcijomis. Iki šiol šis prekybos tinklas tęsia akciją ir kviečia surinkus tam tikrą skaičių taškų bilietus pirkti perpus pigiau. T.Navardauskas pirko tris bilietus į varžybas: sau, draugei ir dar dovanų draugės draugei. Kasininkė atspausdino tris čekius su unikaliais kodais, tačiau suvedus kodus paaiškėjo, kad visi trys bilietai buvo skirtingose eilėse: 18, 20 ir 23, bei skirtingose vietose.

Klaipėdietis grįžo į parduotuvę, kur pirko bilietus, tačiau niekas jam padėti negalėjo. Netgi imta aiškinti, kad vietą renginyje parinko automatinė sistema. „Man vis nesuprantama, kodėl šitoks prekybos centras negali turėti normalios sistemos. Neseniai pirkau į draugiškas varžybas Lietuva – Čekija – jokių problemų nebuvo“, – pastebėjo pašnekovas.

Kai šį nesusipratimą aprašė 15min.lt, atsirado vilties, kad vis tik kompanijai bus rastos vietos viena šalia kitos. Tačiau viltis taip ir liko viltimi. Sprendimo reikėjo laukti vos ne mėnesį. T.Navardauskui teko ištverti vieno darbuotojo kamantinėjimą: lyg prokuratūroje buvo išklausinėti pirkėjų vardai, pavardės, kiti duomenys, bilietų pirkimo laikas sekundės tikslumu ir t.t.

„Atrodė, kad patys nežino, ko nori. Iškamantinėję žadėjo paskambinti, kai tik turės informacijos. Nesulaukę žinių pasiskambinome patys. Tačiau ir tada niekas nieko pasakyti negalėjo. Galiausiai vėl paskambino – matyt, tik tada susiprato, kad reikalingos vietos ir eilės. Dar kartą žadėjo padėti“, – pasakojo pašnekovas.

Tačiau dar po savaitės gautas atsakymas, jog negali niekuo padėti ir varžybas trijulei teks stebėti iš skirtingų vietų. „Bandysime iškęsti – kito pasirinkimo nėra“, – teigė pašnekovas.

„15min“ dar kartą susisiekus su „IKI“ atstovu Valdu Lopata, šis patikino, kad šios varžybas sulaukė itin didelio pirkėjų susidomėjimo. Tiek, kiek pavyko gauti bilietų – nepakako visiems pirkėjams.

„Artimiausiu metu ieškosime galimybių, kaip išspręsti šią problemą“, – jis vėl žadėjo. 

Klaipėdos „Švyturio arenoje“ jau pardavinėjami bilietai į draugiškas rungtynes Lietuva – Slovėnija. Numatyta, kad iki čempionato Klaipėdoje bus sužaistos keturios varžybos tarp Lietuvos, Latvijos, Slovėnijos ir Čekijos. Rugpjūčio 2 d. vyks rungtynės tarp Lietuvos studentų rinktinės ir Latvijos, rugpjūčio 3 d. tarp Slovėnijos ir Latvijos, rugpjūčio 4 d. žais Lietuvos vyrų rinktinė su slovėnais ir rugpjūčio 4 d. – su čekais. Bilietai į varžybas Lietuva – Slovėnija jau pardavinėjami. Kainos – nuo 13 Lt. Vėliau jie gali brangti.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius