Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 29

Brolis Astijus: Lietuva, būkime komanda

Šiandien, prieš pat Jūros šventės atidarymą Klaipėdoje, žygio „Varom už Lietuvą“ dalyviai įveikė atkarpą, kurią galima vadinti vilties keliu. Pažymint savanorystės metus, susisiekimo ministras Eligijus Masiulis bei brolis Astijus, varydami tautos kamuolį, atidarė rekonstruotą Klaipėdos Savanorių gatvę, kuri veda tiesiai į tuo pat metu atidarytą „atgaivos oaze“ vadinamą Šv. Pranciškaus onkologijos centrą.
Brolis Astijus
Brolis Astijus / Projekto „Varom už už Lietuvą“ nuotr.

Nuo šiol šiame centre šeimininkaus žmonės, kuriuos visų pirma morališkai palaužė žinia apie sunkią ligą.

Nors purškė lietutis, ministras ir broliai „Varom už Lietuvą“ kamuolį varė puikiai nusiteikę, lydimi orkestro ir pakeliui krėtė pokštus – brolis Astijus pademonstravo puikų dėjimą iš viršaus.

„Idėja – varom už Lietuvą, varom per Lietuvą, varom su Lietuva – man atgaivina širdį ir dar kartą parodo, kad esam viena šeima,“ – sakė brolis, pridurdamas, kad tikintis, jog kamuolį įžaidžia ne tik lietuvių, bet ir kitų tautybių žmonės, gyvenantys Lietuvoje.

„Kamuolys yra apvalus kaip ir mūsų draugystės ratas. Taigi, kai turėsite kamuolį rankoje, prisiminkite draugystę; kad vienas su kamuoliu nieko nepadarysi – reikalingas komandos draugas. Taigi Lietuva, būkime komanda!“ – kvietė brolis Astijus.

„Į šį žygį prisijungia tūkstančiai, dešimtys tūkstančių žmonių, reiškiančių viltį ir tikėjimą, kad Lietuva yra stipri šalis. Šalis, kurioje gera gyventi ir kurioje visi lietuviai draugiškai vieni kitiems linki pergalių ir sėkmingo mūsų krepšininkų starto,“ – sakė E. Masiulis.

Onkologijos centro atidarymo metu kartu su naujosios Šv.Pranciškaus koplyčios varpais buvo pašventintas ir „Varom už Lietuvą“ kamuolys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius