Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 17

Burgundiškasis Kauno choras kviečia į pirmąjį pasirodymą Kaune

Burgundiškasis Kauno choras kovo 19 dieną, šeštadienį, prisistatys savo gimtojo miesto publikai. Tai bus pirmasis choro pasirodymas Kauno klausytojams, iki šiol Burgundiškojo choro pasirodymus stebėjusiems televizijos ekrane.
Burgundiškasis Kauno choras
Burgundiškasis Kauno choras / Kolektyvo nuotr.

Gausybę simpatijų TV projekte „Chorų karai“ pelnęs ir konkurso favoritu tapęs choras prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ atliks naujausias savo dainas ir susitiks su gerbėjais. Apsilankę Burgundiškojo Kauno choro pasirodyme klausytojai galės ne tik išgirsti tokias jau pripažinimo sulaukusias dainas kaip „Mano kraštas“, „Kilk aukštai“, „The Time of My Life“, bet ir gauti choro atlikėjų autografų.

„Jaučiame nepaprastą kauniečių palaikymą konkurse, ir tai teikia atlikėjams pasitikėjimo savo jėgomis, – sako choro vadovė Danguolė Beinarytė. – Pirmasis koncertas skirtas padėkoti mūsų gerbėjams iš gimtojo miesto. Ketiname jiems padovanoti pačias gražiausias dainas ir užkrėsti visus gera nuotaika.“

Projekte „Chorų karai“ dalyvaujantis Burgundiškasis Kauno choras siekia pakartoti pernykštę laikinosios sostinės kolektyvo sėkmę. Priminsime, kad pernai Šampaninis Kauno choras, kuriam vadovavo Raigardas Tautkus, šiame projekte nugalėjo.

Pergalės atveju laimėtą sumą Burgundiškasis Kauno choras ketina skirti vasarą nuo škvalo nukentėjusiam Ąžuolyno parkui atsodinti.

Burgundiškasis choras į koncertą ir susitikimą su gerbėjais kviečia kovo 19 d., 17 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius