Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 09

Būsimi „darbdaviai“ vilnietį Jonavoje paliko ir be darbo, ir be pinigų

Į Jonavos policiją kreipėsi sunkiai aplinkoje besiorientuojantis vyras, kuris neturėjo nei pinigų, nei asmens dokumentų, o traukinio bilietą iki Vilniaus paklydėliui nupirko Jonavos policijos pareigūnės.
Jonavos policijos komisariatas
Jonavos policijos komisariatas / „Jonavos žinių“ nuotr.

Jonavoje keistomis aplinkybėmis atsidūręs 62 metų vilnietis į Jonavos policiją kreipėsi prieš kelias dienas.

Vyras buvo blaivus, bet sunkiai orientavosi ir aplinkoje, ir laike, su savimi neturėjo jokių asmens dokumentų ir pinigų.

Paklaustas, kaip jis pateko į Jonavą, vyras pareigūnams pasakojo, kad jam šiame mieste buvo pasiūlytas darbas. Į Jonavą jį atvežė būsimieji darbdaviai, ir trumpam palikto palaukti.

Anot vyro, darbdavių jis laukė kelias dienas, o galiausiai ryžosi ieškoti pagalbos ir atėjo į Jonavos policijos komisariatą. Vyras prašė padėti jam grįžti namo.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio vyriausiajai patrulė Birutė Marcinkevičiūtė, prevencijos poskyrio tyrėja Vaida Aliošienė ir vyr. postinė Diana Ribokienė pradėjo domėtis vyro tapatybe, mat jis pats apie save papasakojo labai nedaug.

Pareigūnės nustatė vyro tapatybę, kreipėsi į Vilniaus rajono seniūnija. Seniūnijos specialistų teigimu, vyras jiems yra žinomas, tačiau pagalbą suteikti jie atsisakė.

Pareigūnėms pavyko susisiekti su vyro dukterėčia, kuri dėl tam tikrų priežasčių su savo dėde nebendrauja. Moteris sutiko padėti ir pasitikti giminaitį Vilniaus geležinkelio stotyje bei nuvežti jį iki namų.

Iš Jonavos geležinkelio stoties Vilniaus rajono gyventoją išlydėjo ir kelionės bilietą jam nupirko Jonavos policininkės.

Kol atvyko traukinys, Jonavos geležinkelio stoties darbuotojos vilnietį pamaitino, pavaišino arbata ir palydėjo iki traukinio.

Vėliau, susisiekus su dukterėčia, ji patvirtino, jog paklydėlis sėkmingai grįžo namo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius