Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 23

Buvęs kaunietis grįžta su naujais kūriniais

Šį sekmadienį, spalio 24 dieną, restorane-klube „Papa Jazz“ įvyks pirmasis buvusio kauniečio, dainų autoriaus ir atlikėjo Pauliaus Stalionio susitikimas su savo kraštiečiais.
Paulius Stalionis
Paulius Stalionis / Organizatorių nuotr.

Romantiškais, patriotiniais ir linksmais kūriniais išgarsėjęs dainininkas, kauniečiams pristatys geriausias savo dainas, taip pat pateiks įvertinti naujų.

Muzikiniame pasaulyje P.Stalionis nardo nuo 1993 metų. Tuomet jis subūrė grupę „Legenda“, kuri aktyviai gyvavo 2 metus. Kartu su grupe spėjęs išleisti tris albumus nuo 1995-ųjų kaunietis „emigravo“ į Klaipėdą, kur studijavo režisūrą. Tačiau net ir turėdamas savo rankose režisieriaus specialybės diplomą P.Stalionis neatsisakė muzikos: ne vienerius metus kūrė dainas kitiems atlikėjams. Ypač daug jų, beveik pusšimtį, buvęs kaunietis sukūrė dainininkui Edmundui Kučinskui. Be šio atlikėjo, P.Stalionio dainų žodžiais ir muzika į gerbėjus prabildavo ir tebeprabyla grupės „Dinamika“, „Mango“, Irma Jurgelevičiūtė, Inga Valinskienė, Andrius Rimiškis ir kiti.

Prieš ketverius metus apsisprendęs sugrįžti prie savo paties muzikinės karjeros P.Stalionis išleido du albumus. Naujos dainos, pasak paties muzikanto, atspindi šių dienų aktualijas, pavyzdžiui, emigraciją, patriotizmą – apie tai P.Stalionis dainuoja savo kūriniuose „Lietuvaitės“, „Būna blogiau“ ir kituose.

Artimiausiu metu kompozitorius ir atlikėjas ketina išleisti trečią savo dainų albumą „Publikai pageidaujant“, o prieš Kalėdas – dar vieną.

P.Stalionio kūrybos gerbėjai laukiami šį sekmadienį, spalio 24-ąją, 17 val., restorane-klube „Papa Jazz“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius