Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 24

Buvusi „Investuok Lietuvoje“ vadovė Milda Dargužaitė: „Pastarosiomis savaitėmis plėšausi tarp Lietuvos ir Kanados“

Investavimo specialistė, buvusi „Investuok Lietuvoje“ vadovė Milda Dargužaitė 15min.lt teigė priėmusi pasiūlymą dalyvauti investicinio fondo veikloje Kanadoje, Toronte, tačiau vis dar nėra iki galo apsisprendusi, ar išvyks iš Lietuvos.
Milda Dargužaitė
Milda Dargužaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pastarąsias kelias savaites plėšausi į visas puses ir svarstau, ar tikrai priėmiau teisingą sprendimą. Dar net negaliu pasakyti, ar esu 100 proc. pasiryžusi išvažiuoti, o jei taip ir bus, tai su Lietuva tikrai noriu palaikyti artimus ryšius ir išnaudoti galimybes, jei jų atsiras ateityje.

Palikusi „Investuok Lietuvoje“ vadovės pareigas M.Dargužaitė sulaukė labai daug įdomių pasiūlymų, kurie ją verčia iš naujo permąstyti planus. Finansų ekspertė teigė, jog vadovaudama valstybinei institucijai pavargo kovoti su vėjo malūnais ir nusprendė pagalvoti apie savo ateitį.

„Grįžtu dirbti į tą patį sektorių, iš kurio atvažiavau. Darbas bus susijęs su investicijų valdymu. Būti dalininke fonde ir plėtoti savo verslą yra labai įdomi galimybė. Tai šiek tiek rizikinga, nes verslas naujas, tačiau jame dalyvausiu su labai rimtais ir patikimais žmonėmis. Tokių galimybių nepasitaiko dažnai“, – sakė ji.

Pasak M.Dargužaitės, su partneriais kalbėta jau seniai: „Šie fondai egzistuoja jau keletą metų. Atėjo laikas, kai, užuot kovojusi su vėjo malūnais, turiu galvoti ir apie savo ateitį. Aš vadovaučiau  naujam padaliniui. Turėčiau sukurti turto valdymo skyrių.“

Milda Darguzaitė
Milda Dargužaitė

Pašnekovė teigė, jog visiškai įmanoma situacija, kad į Lietuvą ji grįš kaip investuotojų atstovė. „Fondų valdytojai matė, kad man yra labai svarbi veikla Lietuvoje, todėl siuntė informaciją apie Toronte veikiančią lietuvių bendruomenę. Investuotojai turi viziją plėstis į Europą“, – teigė M.Dargužaitė.

Ji neslėpė, jog iki šiol nėra priėmusi galutinio sprendimo: „Šis sprendimas man labai sunkus. Aš jau buvau apsisprendusi išvykti, tačiau kai išėjau iš „Investuok Lietuvoje“, pasipylė labai daug ir įdomių pasiūlymų Lietuvoje. Pastarąsias kelias savaites plėšausi į visas puses ir svarstau, ar tikrai priėmiau teisingą sprendimą. Dar net negaliu pasakyti, ar esu 100 proc. pasiryžusi išvažiuoti, o jei taip ir bus, tai su Lietuva tikrai noriu palaikyti artimus ryšius ir išnaudoti galimybes, jei jų atsiras ateityje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius