Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 16

Chorų karų nugalėtojai dainuos Klaipėdai

Šeštadienį labdaringame koncerte pasirodysiantis Klaipėdoje choras netrukus dar kartą susidurs vienoje scenoje su chorų karų konkurso nugalėtojais – šampaniniu Kauno choru, vadovaujamu Raigardo Tautkumi.
Kauno choras vėl susitiks su klaipėdiečių choru.
Kauno choras vėl susitiks su klaipėdiečių choru. / E.Ovčarenko nuotr.

Tačiau šį kartą jie nesugrums tarpusavyje, o drauge pasveikins visas mamas ir visus tuos, kurie kelis mėnesius sirgo už mėgstamiausius kolektyvus, palaikė mėgstamiausius ir negailėjo balsų už favoritus.

Jau pačioje pirmoje projekto pristatymo laidoje išsiskyrė du nuostabus ir originalus chorai – Raigardo Tautkaus Šampaninis Kauno choras ir Deivio Dangiškasis Klaipėdos choras. Po rekordinio balsavimo Raigardo Tautkaus choras tapo tikras „Choras Čempionas” ir tai nereikalauja didesnių komentarų, nes visi galėjo matyti užburiančius, neįtikėtinus, pasakiškus ir kartais net atrodo neįmanomus pasirodymus.

Deivio chorui šiek tiek pritruko sėkmės ir iš projekto jo komanda iškrito prieš pat finalą, bet Deivis ir jo Klaipėdos choras nei kiek nenusiminė. Nes juk Deivio Dangiškasis Klaipėdos choras visiems asocijuojasi su nestandartiniais, ypatingai teatrališkais, įdomiais ir svajingais pasirodymais.

Kauno ir Klaipėdos chorai susilaukė gausybės pasiūlymų pasirodyti scenoje kartu, bet toks „taikos” koncertas įvyks tik Klaipėdos mieste.

Būtent, dėl to, tai vienintelis toks koncertas Lietuvoje, nes jo metu scenoje pasirodys „Chorų karų“ nugalėtojai Raigardo Tautkaus Šampaninis Kauno choras ir originaliausias Deivio Dangiškasis Klaipėdos choras, kurie atliks nuoširdžią, specialią, teatralizuotą programą. Scenoje chorai pasirodys kartu su gyvų muzikantų grupe, sukurta būtent šiam koncertui. 
Koncerto Organizatoriai žada ne tik nepakartojamą 3 valandų trukmės koncertą, bet ir ypatingų staigmenų bei netikėtumų visiems atėjusiems.

Koncertas „Mama, Brangiausia, šiam Pasaulyje...”, jau gegužės 1 d., 19:00 val. Klaipėdos Žvejų Rumuose, Tarptautinės Motinos dienos išvakarėse.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius