Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 03

D.Grybauskaitei „Glamour“ skyrė „Metų moters“ titulą

Žurnalas „Glamour“ Lietuvos prezidentei Daliai Grybauskaitei ir dar 17-kos šalių vadovių moterų skyrė „Metų moters“ titulą.
Dalia Grybauskaitė
Dalia Grybauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Moterys yra labiau susitelkusios savo šalyse siekti gyvenimo kokybės“, – JAV žiniasklaidos grupei „Conde Nast“ priklausančio moterims skirto žurnalo interneto svetainėje cituojama Lietuvos prezidentė.

Be D.Grybauskaitės, į specialią „Metų moters“ kategoriją „Šalių vadovės moterys: išrinktosios“ dar pateko Vokietijos, Kosta Rikos, Slovakijos, Trinidado ir Tobago, Bangladešo, Islandijos, Kroatijos, Kirgizijos, Suomijos, Liberijos, Argentinos, Bosnijos ir Hercegovinos, Šveicarijos, Indijos, Australijos ir Airijos prezidentės bei Vyriausybių vadovės.

„Jos suskirstytos be aiškios tvarkos: aštuonerių anūkų močiutė, poetė, kovos menų juodojo diržo savininkė, buvusi studentų organizacijos viceprezidentė, sociologė ir buvusi mokytoja. Jos tikrąja to žodžio prasme yra galingiausios pasaulio moterys: 18 premjerių ir prezidenčių“, – teigia žurnalas.

„Šis skaičius nuo 1990 metų padvigubėjo – ir ačiū Dievui, nes moterys lyderės keičia istoriją ne tik pusei pasaulio gyventojų moterų, bet visiems mums“, – rašo „Glamour“.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius