Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 04

Dainininkas iš Rokiškio Vidmantas Bražiūnas Lietuvą myli kaip dainą

1990-ųjų metų kovo 11-ą dieną Lietuvos Respublikos Aukščiausioji taryba priėmė Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo aktą. Šiemet sukanka 25 metai, kai Lietuva nepriklausoma, o jos piliečiai – laisvi. 15min.lt klausia lietuvių, už ką jie myli nepriklausomą Lietuvą.
Kolektyvas „Bočiai“
Vidmantas / Luko Balandžio nuotr.

Vidmantas Bražiūnas su žmona – Rokiškio „Bočių“ muzikinio kolektyvo naujokai. Ne mažiau nei dainą Vidmantas myli Lietuvą. Vyras sako, kad tik tas, kas Lietuvos nepažįsta, atostogauti važiuoja į Egiptą ar Turkiją.

„Lietuva jau 25 metus kaip laisva. Švęsim kovo 11-ąją. Lietuviai jau nuo seno buvo darbštūs, linksmi, kiekvienus darbus palydėdavo su daina.

Lietuva yra labai graži šalis – kloniai, girios, miškai, visas paveldas, Kuršių nerija, turizmo sodybos. Kas neapžiūrėjo visos Lietuvos, važiuoja į Turkiją ar Egiptą. Pažiūrėkime, kas Lietuvoje darosi – nuostabus kraštas“, – sakė Vidmantas.

Music podcasts – Download Audio – Vidmantas Lietuvą myli su d...

O kodėl ir kaip laisvę mylite jūs? Pasidalinkite laisvės nuotaika ar nuotrauka savo paskyrose socialiniuose tinkluose „Instagram“, „Twitter“, „Facebook“ ir „YouTube“ panaudodami raktažodį #myliulaisvę ir ieškokite savęs specialioje šventinėje platformoje 15min.lt/myliulaisve! 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius