Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 28

Dalia Grybauskaitė nusifilmavo viename vaizdo klipe su Stevie Wonderiu ir Stephenu Hawkingu

Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė tapo Jungtinių Tautų Tvaraus vystymosi programos reklamos veidu. Reklamoje kartu su D.Grybauskaite apie pasaulio ateitį kalba pasaulinės muzikos, kino, mokslo ir politikos žvaigždės.

Taip pat reklamoje filmuojasi Čilės, Liberijos, Pietų Korėjos prezidentės. Prezidentė reklaminiame klipe pristato vieną iš prioritetų – tvarų ekonominį augimą.

Prie šio klipo taip pat prisijungė JT gerosios valios ambasadoriai – Nobelio taikos premijos laureatė Malala Yousafzai, aktoriai Danielis Craigas ir Charlize Theron, muzikantas Stevie Wonderis, mokslininkas Stephenas Hawkingas ir kiti.

Reklamos įrašu prezidentė pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“.

Jungtinės Tautos darbotvarkę 2015–2030 metams, kurią reklamuoja D.Grybauskaitė, patvirtino praėjusią savaitę. Naujoje programoje numatyta 17 svarbiausių tikslų – skurdo ir bado mažinimas, kokybiškas švietimas ir sveikatos apsauga, lyčių lygybė, darnus valstybių vystymasis ir vartojimas, kova su klimato kaita.

„Tarptautinės bendruomenės dėmesio laukia nuo bado ir infekcijų mirštantys vaikai, nuo smurto kenčiančios moterys, 42 tūkst. kasdien pabėgėliais tampančių žmonių, kas septintas gyvenantis skurde ir net nuo vartotojiško požiūrio nykstanti gamta. Visiems jiems reikia realios pagalbos, o ne popierinių, gyvenimo realijų neatitinkančių deklaracijų“, – teigia D.Grybauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius